Ahad, 27 September 2009

seminggu beraya di kampung...


aku baru tiba dari kampung siang tadik. penat rupanyer beraya di kampung nih ek? bukan penat apa pun. penat melayan sedara (yg mostly mmg aku x berape kenal) tanya biodata lengkap diri aku. maklum jer lah jejaka anggun la plak kan. tambah lagik, mak aku suke plak promosi aku secara besar2an kat diorang semua lagilah riak masing2 mengajukan soalan kak michelle ngan abg ketak kat aku kan?

tapi xper. nasib baik lah aku nih berjiwa professional so selain dari menghulurkan senyuman aku yg anggun ketika diterjah, aku juga buat2 lah makan kuih batang buruk so x bole jawab masa diorang tanya tuh. kang tersembur lak kuih tuh kat muke diorang kan? so pada abg2 dan kakak2 yg dah rimas melayan soalan2 dari mak som, mak jah, mak su timah yg berbau keji spt ini ikut jer petua di atas yer...

yg paling best, ada plak yg nak jodohkan aku ngan anak dara diorang. hahahahahahahaha. bukan aku yg gelak besar tuh. tuh gelakan mak aku disertai oleh kakak, abang serta adik2 aku yg lain. nampak sangat diorang tau adik/abang diorang nih akan terus membujang sampai kertu.

heheh... okelah. den dah ponek nih ha. nak masuk tido lah. nih gambar2 raya pertama aku dgn baju melayu merah saga aku yg aku gembar gemburkan kat blog yg lepas. so korang amati la betul2 wajah anggun nih oke?

bye....




15 ulasan:

  1. dats orange ke red..

    kompius sket

    huhu

    happy eid ya

    BalasPadam
  2. wah.. padan la.. ym malap je.. ada kat kampung rupanya.. bila balik? arr.. aku dah ada kat kl ni..

    selamat hari raya.. maaf zahir batin

    jed @ mumiE

    BalasPadam
  3. karl: red la.... faktor pencahayaan kamera nih dah merubah warna asal....

    jed: mumie dah plak ko nih? dah ada kat KL so bile nak dtg beraya umah aku plak nih?

    adam: merah sgt ker pak su?

    BalasPadam
  4. shaz... bak sini 'alamat ...

    jed @ mumiE

    nota kecik: mumi pada anak sedara aku je..

    BalasPadam
  5. lawa lawa giler baju color merah =)


    salam aidilfitri!

    BalasPadam
  6. bilis:
    baju je ker lawa? org pun kan?

    BalasPadam
  7. ni kaler org panggil red precipitation [ppsmi kena la ckp omputih seket...utk glucose test kalau positive reaction kaler ni lah..] btw chantek kaler n design dia [dh mcm project runaway lak aku rase]

    BalasPadam
  8. buyui: ye ker? x tau plak. dulu spm subjek sains fail lah. kire ala2 sama mcm proses kertas litmus merah bertukar ke warna biru dan mengeluarkan bunyi pop la kan?

    BalasPadam
  9. lorrr..setahun sekali pun malas...ape la...:)

    BalasPadam
  10. selamat hari raya dari kite utk awk...


    maap zahir via online..

    hehehe...

    BalasPadam
  11. dalia: apa yg malas plak nih?
    aznee: maaf zahir dan batin....

    BalasPadam
  12. xsabar nk baca novel baru lak... pucuk mmg best... kuarkan lg byk citer2 lain yek... jgn risau, ktorng sentiasa menyokong walaupun x bg komen... okey!!!

    BalasPadam
  13. aznee: skang xder masa.... agak busy sikit.
    vivi: anggun la....

    BalasPadam