Sabtu, 12 September 2009

pisau cukur



tengah aku sibuk2 fikir nak beli shaver baru (sebab shaver lama tertinggal umah kawan), sudahnyer aku terjumpa plak trailer filem baru tajuk "Pisau Cukur".

aku tengok cam cute jer citer nih (director filem nih Bernard Chauly - org yg sama buat filem Gol & Gincu dulu.) ... teringat filem2 romantik bersahaja Othman Hafsham dulu2 (mcm Mekanik or Ujang) or zaman skang ala2 filem komedi style Kabir Bhatia or Afdlin Shauki.

okelah guys, tonton trailer kat bawah n kalo rajin gi la tonton movie nih kat wayang. nak tau best ke x best, ko tunggu jer la si adam arjuna punye review. sure dia bagi 3.5 bintang! ahaks!

6 ulasan: