Jumaat, 30 Disember 2011

jejaka anggun in review.

2011 sudahpun hampir sampai ker penghujungnya. honestly, tahun nih adalah tahun yg paling best sepanjang hidup aku.

selain dah bergelar penulis, bukan penulis biasa yer, an award winning writer, kat ofis pun aku dapat pengiktirafan jugak. few months ago, aku ngan kawan aku ada submit satu contest utk design baju dgn title SEEING IS BELIEVING. spt biasalah, kami menang (siap aku jadik model lagi, posing2 depan bosses. hahah). alhamdulillah.

harapannya, agar2 tahun2 yg mendatangpun rezeki aku akan melimpah ruah begitu. amin.



well, aku x nak citer banyak. utk kelainan, aku dah kumpulkan blog2 yg paling aku enjoy tulis n baca semula sepanjang tahun nih utk tatapan kalian semua. jika berminat utk membaca silelah klik di tajuk blog tersebut, ya!

sekian. terima kasih dan assalamualaikum.


Januari.
kisah atuk kaya-kaya

Februari.
surat cintaku yang pertama.

Mac.
cuti cuti cinta

April.
lagi pasal kougar...

May.
i will look stupid if i read in malay

June.
selamat datang ke pulau dewata.

July.
my name is kajol. bukan kojol. kajol.

August.
syawal bakal menjengah....

September.
Kougar diikitiraf... alhamdulillah.

October.
vokal... rupa jauh sekali....

November.
MUSLIM 2061

December.
lahirnya yang kedua.


ps: i had a wonderful 17th birthday yesterday. to all, thanks for all the love and bday greetings. wishing you all the best in the year ahead. will upload some of the pics later.

7 ulasan:

  1. tahniah pakcik.. semoga pakcik akan lebih berjaya pada hari yang akan mendatang..

    BalasPadam
  2. syah: terima kasih.

    faiz: terima kasih. xleh nak bukak blog hang lah kat ofis. berat sgt!

    BalasPadam
  3. endless 17th birthday shaz...
    the cycle keep repeating like forever.
    and people are jealous of the preserve youth?
    :D

    huu~

    Semoga pertambahan Umur bertambah Amal soleh.. :)

    BalasPadam
  4. u r one very talented dude. keep it up ya *kesat air mata*

    BalasPadam