Sabtu, 16 April 2011

lagi pasal kougar...



siapa yg dah nak muntah ngan citer pasal kougar nih silelah makan asam boi banyak2 yer.... citer pasal kougar nih akan berlanjutan sampailah aku sendiri dah muak nak tulis. n memandangkan aku masih lagi rasa teruja nak bgtau semua pasal perkembangan baby sulung yg baru lahir nih, so korang layankan jerlah kerenah aku ok?

semalam (khamis) ada sidang media ngan PRIMEWORKS. katanya kalo ada rezeki, buku2 terbitan FIXI bakal diterbitkan jadik movie. so korang doa2kan lah pihak PRIMEWORKS terbukak hati nak jadikan KOUGAR sebagai filem. hmmm... korang rasa sapa yg sesuai pegang watak KOUGAR tuh? apakah maria farida? rita rudani? atau rosnah mat aris? LOL!



n tadi (jumaat) plak dah selesai soft launch novel2 terbitan FIXI yakni KOUGAR, CEKIK, n PECAH kat The Annexe, CM. thanx pada yg hadir n support buku2 kami. pada yg x sempat hadir, sila lah hadirkan diri pada 23hb April n 1hb May kat booth B60, Dewan Tun Razak, PWTC sempena pesta buku antarabangsa nanti. ada authors signing session katanya. so kalo sesapa yg x sempat nak mintak autograph or rindu/x puas ker tgk muka anggun aku tadi, dtglah nanti yer.... jgn malu2, ai wont bite... ai telan sikit jer....

pesanan kepada yg sudah beli KOUGAR, happy reading n kalo dah abis baca nnt, sile2 lah review yer. aku nak tau jugak apa yg perlu diperbaiki kan.... (kata boss en. Amir, "Kougar menyelami minda protagonisnya yang slinky -- dia impulsif, nakal, tapi bukannya semata-mata 'baik' atau 'jahat' -- dalam cerita yang penuh debar.") ko mampu?????

eh... enuff merepek. aku perlu tido. sapa yg nak tengok pics2 event tadi, silelah layari facebook aku di http://www.facebook.com/shaz.johar or anda juga bole follow aku di twitter. cuma search under malayrhapsody.


ps: pic terbaek dari ladang. Pang Khee Teik, Amir Muhammad, and I mencuba nasib utk menjadik seseksi cover KOUGAR. jadi x?


13 ulasan:

  1. kalah artis... siap sign2 lg...

    BalasPadam
  2. jangan bimbang.
    me ada satu habit,suka beli buku....buat jadi hadiah bufday.
    jadi,untuk tahun nieh.
    sapo2,my fren yang sambut bufday tu.
    dapat lah sebuah buku.
    buku apa ?? haaaa tu,kita kene tunggu.

    *teringat zaman2 waktu u mula menulis dulu.

    BalasPadam
  3. ai loike...eh 23april...i thod 24...lol

    BalasPadam
  4. i dh tweet u..

    i lost your contact since i tukar iPhone. i dot invitation tuk event tu last thrus tp i bz dgn booth magazine i kat UM.

    check your tweet. DM me your hp no ke

    BalasPadam
  5. faiz: kan? siti nurhaliza pun x camni....

    cik mat: anda mmg ngefan gue dari dulu kan?

    azataq: beb, cuppies tuh kalo nak antar, bawak jer lah... but 50 tuh mcm too much kot? aku ada kat pwtc 23/4 n 1/5

    qarl: dah tweet message u my number.

    BalasPadam
  6. tahniah.
    ni naskah yang pernah kamu bagi saya baca dulu tu ke? sebab rasanya tajuknya lain.

    BalasPadam
  7. addy: nope. nih yg lain.... lagi terbaek!

    BalasPadam
  8. 23 april dan 1 may ker atau 23 april-1 may?

    BalasPadam
  9. 22/4 till 1/5 is the pesta buku punyer date. i ada kat sana 23/4 n 1/5 jer (2 days)...

    BalasPadam
  10. aku jawab bg pihak cherly [aku kan giler nk jd manager dia..haha!] 50 too much ke?bukan bg ko mentekedarah sorg2...sape2 lalu kasik je la...

    ade x ko btau selama ni cmne nk order kougar online?aku kan kat "texas" sekang ni?

    BalasPadam
  11. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Jom Terjah entry terbaru ??
    rxz 5 speed 6 speed catalyzer

    wehhhh tahniah lerrr kat ko selamat mem promote buku ko.... nampaknya sambutan mmg nampak hangat tu... beb kalau kat JB ade buat tak....

    BalasPadam
  12. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Jom Terjah entry terbaru ??
    rxz 5 speed 6 speed catalyzer

    beb aku tolong promote buku ko kat blog aku boleh tak....

    BalasPadam
  13. afzai: promote jer lah.... apa salahnyer.... kat JB ada kot? kat MPH or Popular. starting in may lah...

    buyui: bawak jer lah then... aku ada kat pwtc tuh 23/4 n 1/5 nnt (2 hari sajork)

    BalasPadam