Rabu, 7 Disember 2011

menunggu kelahiran kedua dengan sabar...



“What’s wrong with being huge? She’s happy with herself. Awak tak happy dengan diri awak? Lagipun, bukan lagi besar, lagi banyak yang saya boleh cinta? Hmm... More to love?” - Mosi.


in less than 2 weeks, Tabu akan dijual secara online. anda bole beli dan preview bab pertama di sini: kedai buku Fixi

and 4 days after that, akan ada upacara perlancaran gilang-gemilang plak. details akan diberitahu kemudian.

i am very sexcited, agaknya mcm nih lah gayanya para2 ibu dan bapak yg sedang menunggu kelahiran baby yg kedua, kan?

korang jangan lupa dapatkan yg original, ya?


ps: dah mcm lama jer aku tak update blog. ada org kata blog aku rude, so thats why lah aku malas2 nak update. aku tak rasa aku rude. aku cuma brutally honest jer. salah ker?

7 ulasan:

  1. Selamat berpantang lah aku ucapkan......tahniah....

    BalasPadam
  2. azataq: pantang menyerah ok!

    faiz: thanks...

    BalasPadam
  3. aku sudah habis baca buku-buku yang aku beli. DEM!!! semua bikin grrrrr. sekarang nda sabar tunggu buku-buku baru release then beli secara pukal. hehehe

    BalasPadam
  4. Aku ok je.. haha saper la cakp tuh.. ? soh derang men jauh2 laa.. *pinjamkan seposen

    BalasPadam
  5. pandai Mosi cakap melayu? hehehehehe....

    BalasPadam
  6. vivi: buku aku? grrr.... ker kurrrr???

    naa: ntah?

    ningnak:haaa... kene baca...

    BalasPadam