Rabu, 14 Disember 2011

menunggu hari...

*pinjam pic launching KOUGAR dulu...

akhirnyer novel yg dinanti-nantikan keluaran Fixi yg terbaru berjudul Tabu dan Kelabu akan dilancarkan pada Dec 24, 2011 nih pukul 3-4pm. bertempat di Gravy Baby Shah Alam.

sila klik di sini Pelancaran TABU + KELABU utk mendapatkan maklumat dgn lebih lanjut. jgn tanya aku caner nak gi situ cuz aku pun x sure. aku mmg dari dulu fail area shah alam. so kalo korang free, siler lah hadir n sam2lah kite memeriahkan majlis yg ada.

n jgn lupe bawak duit lebih rm20 utk beli novel n dapatkan signature aku yg berharga. sapa yg dah beli Kougar n xder sign sebab beli masa aku xder, nak suruh aku sign kat copy tuh pun bole... no problem.

oklah, nak tido. again, jgn lupe datang tau??? thanx for your support!!!!

ps: frankly speaking, aku rasa lebih nerves tunggu sambutan novel nih dari novel Kougar dulu. aku takut org kata x sebest novel yg pertama dulu. hmmm... (best ker masalahnye novel yg pertama tuh?)

18 ulasan:

  1. Tahniah, akan ditunggu keluaran nya, kalau nak order direct dari tuannya boleh???

    BalasPadam
  2. boleh jer... kalo nak lg mudah, sile ke kedai buku fixi utk membuat tempahan secara online...

    BalasPadam
  3. wahaaaaa

    tak sabar nak tunggu dua novel ni!!

    BalasPadam
  4. novel first best ke x? gila ke x best??!!!

    boleh beli online ke?

    BalasPadam
  5. ahh...dalam dilemma nak g jumpa and dapat sign kau ker tak..

    bukan semua writer aku mintak tandatangan tau..
    tengah gian nak dapat A.Samad Said punya..

    nanti, kalau free aku g sambil bawak buku kougar.. :)

    BalasPadam
  6. faizal: xyah lah nangis....

    lelaki: jumpa di sana.

    buyui: bole. beli kat fixi.com.my/

    cikya: xyah nak dilema sangat. dtg jer. :)

    BalasPadam
  7. JA,
    mcm best je baca kat page tue.. nak gak.. online ada tak jual??

    p/s: nnt kita buat collaboration nak tak? buku u jd salah satu hadiah contest ktorng.. baru la laju sket berkembang kan??

    BalasPadam
  8. Tahniah atas kelahiran 'anak kedua'..Hehe.Tak sabarnya nak baca Tabu..

    BalasPadam
  9. wow!! jejaka anggun tulis novel dowh!!

    BalasPadam
  10. highheel: terima kasih atas sokongan anda.

    BalasPadam
  11. Kougar best oh!
    Dan sebab menang TABU, harap masa hari kejadian akan dapat buku tu dan boleh minta terus autograf!

    XD

    BalasPadam
  12. ceh, patutlah tak nak layan i dah! rupanya dah jadi novelis! tahniah!!! :D

    BalasPadam
  13. congrats! tak sabar nk baca once dh sampai kat peti pos nnt. ahaks.

    =)

    BalasPadam
  14. may: dah dua buku dah uolz. beli yer.

    shandye: ok. baca betul2.

    BalasPadam