Sabtu, 5 Mac 2011

cuti cuti cinta

spt yg dijanjikan inilah dia pic cuti-cuti cinta aku di Taiping, Penang, n Ipoh. seriously, kalo dato K x ajak, aku sendiri x terniat pun nak gi kat tempat2 nih... especially taiping, apa jer yg ada kat sana kan? tapi bile aku sampai jer kat lake garden sana, aku rasa tenang sangat.

tasik tuh cantik sungguh oke. sangat sesuai kalo nak amik gambar2 portfolio untuk diberi kat wilhemina model. takjub sekejap aku melihat pokok2 kat tepi jalan tuh. klasik.






aku pun dah lama x gi penang. last skalik aku gi sana tahun 2007 kot? dulu drive. kali nih aku naik feri. mampu?

dah banyak betul perubahan skang. makin pesat membangun. 1 thing yg aku perasan, penang ramai homeless people. toleh kiri, toleh kanan, ada jer homeless people. rasa mcm kat new york sangat, ok!

n aku gi jugak kat nasi kandar line clear tuh... eee... kotor lah. aku x reti caner org leh kata sedap. tapi aku ada try nasi briyani claypot. aku ingatkan dia masak dlm claypot, ruper2nyer mcm dia letak jer dlm claypot tuh. aku pun leh buat. hahah. tapi yg tuh memang betul sedap. aku akan try skalik lagi kalo next time aku pi penang lagi lah...



*pose kiter semua kawan...


*aku memang suke pegang belalai, aku x tahulah kenapa....



*breakfast kat Eastern n Oriental. rm65. ko mampu?



ipoh plak... hmm... ok jer lah kot. xder apa yg menarik pun. biasa2 jer aku rase... maybe aku x abis explore semua tempat kot... tapi xperlah next time ada lagik, kan?




so nih jer lah pic2 yg aku sempat amik. ada banyak lagi tp cukup jer lah letak 12 keping jer. letak banyak2 kang korang x leh nak buat kerja lain plak... leka menatap wajah anggun jejaka anggun nih kan......

oke dah! tangan kat mana tuh? astaghfirullahalazim....



ps: american idol sudah kembali. so far aku suke dgn 2 orang peserta paling buruk tetapi memiliki suara yg paling menakjubkan iaitu Jacob Lusk and Casey Abrams. yg pompuan plak so far budak Lauren Alaina ngan Pia Toscano tuh jer. yg lain2 tuh setakat memeriahkan majlis jer boleh lah.... anda bagaimana?

and sila klik di sini utk sambungan kisah BOBBY BIKIN PANAS

13 ulasan:

  1. wahh.. datang penang ek? tak bgtaw pon ! Hahahah~

    BalasPadam
  2. sampai sekarang aku x tau ipoh tu nak kemana..melainkan tesco..ipoh parade...greentown...hospital bainun..itu jer..taiping mmg kelasss kan pokok dia..see...muka2 org tepeng...cute miut kan...!!!

    BalasPadam
  3. terry: kene bgtau ker?

    azataq: org tepen kiut ker? x perasan la plak.

    BalasPadam
  4. Sama suka jugak jacob tu..
    Btw, mmg terbaek la bfast kat eNo tu..kelas sgt..

    BalasPadam
  5. tasik tulh tempat filem sepi berlakonkn.. best betul pakcik... nk ikot..

    BalasPadam
  6. iyl: kan? heheh....

    syah: jom!

    BalasPadam
  7. di situlah tempat aku membesar, tempat dating, bercanda bersama keloga dan lain2 lagi.. hahaha!

    pokok tu dr aku kecik spi la ke la ni dok rupa tu je la...

    org tepen x la kiut tp cantek tu adalah..ngahahahaha!

    BalasPadam
  8. //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Salam Sebuah persahabatan....
    Terima kasih
    kembara ziarah maya”

    hamboiii ko jalan jalan pusing Malaysia pulak yerrr.... ko mmg bergaya anggun....dok posing diri sana sini... ceh jelous aku....

    uihhh di bawak pokok itewww lahhhh cinta ku di kecewakan... aku nak tebang pokok tu

    BalasPadam
  9. afzai: ko jeles ker? siapa yg kecewakan diri anda?

    faiz: best ker?

    buyui: cantik? x perasan jugak la. aku x abis jalan kot?

    BalasPadam
  10. Gambar yg kat belalai gajah tu yg aku tak tahan tu..
    Hahahaha.. :)


    Entry Terbaru : Cantik Itu Subjektif

    BalasPadam
  11. hahaha!! cantik gambaq, klia sgt...line clear x best ek? kotor2 pun ramai tuuu...
    American Idol yg lelaki 2 org tu mmg best tp yg perempuan tu Ashton kan ok? peserta wild card..suara power!

    BalasPadam
  12. tieah: napa?

    su: ya ka, mami?

    BalasPadam