Ahad, 3 Julai 2011

my name is kajol. bukan kojol. kajol.

aku perasan kawan aku gelak sorang2 tgk computer dia tadi. aku agak dia main game tp tangan dia elok plak berada di atas peha... so aku assume dia mesti tgh masturbate tgk pic2 lucah dlm tenet lah kan n aku pun sebagai insan yg mudah terpedaya dgn hawa nafsu, gigihlah intai apa bende lah yg dia tgh buat.

sekali rupa2nyer dia tengah baca citer pasal kajol... bukan kajol yg berlakon kuch kuch hota hey tu yer, nih kajol lain. kajol kus kus semangat hey... bintang paling popular masakini di Kelantan. hahah. ko kenal?



bagi yg x kenal (macam aku), sikit intro pasal kajol nih. dia nih katanya artis dikir barat dr kelantan. selalulah buat show2 korporat atau dinner kat sana n dia claim dia dah ada 25 album solo. bukan 2 yer, 25. ko x rasa tahap diva dia dah setaraf dato siti? so korg mmg giler kalo masih lagi x kenal yer...

baru2 nih dia ditangkap sebab berpakaian wanita semasa membuat show tuh. sah2 hadik2 kan, haruslah pose2 dress meleret dgn wig kejung bagai masa buat show kan? tp yg penting, org2 kat jabatan agama nih x puas atilah. dorang tensi, maybe dia lagi cantik dr bini dorang, tuh yg dia sentap.

yg paling penting, masa kene tangkap, Kajol nih leh kuarkan statement yg dia lebih rela mati daripada berubah menjadi lelaki sejati. heheh. aku salute kat dia sebab tahap keyakinan dia tinggi sgt waktu tuh. tahniah! kasih sayang kak nita utk adik kajol sangat rasanya...



lepas tuh, dia bole ngaku jugak yg dia bukan org islam tp sebaliknya org asli. tang nih aku blur sket. aku suspek dia nih tingtong nak mengaburi mata pihak berkuasa dgn cara mcm tuh. walaupun kita semua tau muke dia ada iras2 desa sket, tp perlu ker kelentong org jabatan agama mcm tuh? hahah! *pitam.

apa2pun, aku doakan semoga dia sukses dlm segala bidang yg dia ceburi. terpulang pada dialah nak memilih jln hidup dia macamana, itukan urusan dia dgn tuhan. cuma aku nak pesan kat dia, kalo jabatan agama kelantan dah x suke ngan you kajol, aishwarya rasa (tetibe aku aishwarya) better you pindah jer ke sykt rakaman kat negeri lain. x pun, pindah ke luar negara jer. senang, kan?



*tangan mak ada dua jer, nyah. kalo ada 25 bolelah mak tunjukkan bukti mak nih recording artis yg sukses yg dah ada 25 buah album. korang yg suke2 hanjeng kan mak nih, mampu ker ada album sebanyak nih? ada? sekeping pun xder kan?? coi!




ps: aku tgk vid klip dia dlm youtube. dia nyanyi lagu madah berhelah. suara kepit dia hebat. nyaring. tinggi. ko rasa kak ziana mampu ke guna falseto terik sebegitu?

17 ulasan:

  1. kajol nieh lama doh nyanyi kek nogori klate tu.
    dia memang keturunan orang asli rasanya.
    tapi mmmg agama islam lah.

    entahlah.

    bila dah berjaya...
    tak kan tak nak ngaku,diri tu islam kowt ??.

    BalasPadam
  2. bila agaknya album ke 26 dia nk keluar ha?x sabar mak ni...

    BalasPadam
  3. kehkehe..tak sanggup mak nak tengok nyah ...

    BalasPadam
  4. tekukur: sila sapu air beras kat muke, insyaallah masalah kepitaman anda akan selesai.

    mat: sama2lah kite mendoakan dia selamat dunia dan akhirat.

    hid: mak u ker u yg salute nih? i confuse kejap.

    buyui: skarang dia sibuk dlm studio, mungkin selepas raya nnt album baru akan keluar.

    nur: xper, x berdosa pun tgk dia.

    BalasPadam
  5. setiap insan ada bakat dia yang tersendiri.. hee~ aslong as he's making money dengan cara yang "okey" and be happy with himself.. nothing else matter kan? hee~

    album ke 26? gituhhh.. mek pon tak mampu. =__=!

    BalasPadam
  6. expo kat merata negeri kelate panggil dia wat show uols. kalah artis KL. artis lain mampu? hehehehe

    BalasPadam
  7. terry: kan? kite doakan smeoga dia berjaya

    qaseh: x berapa nak mampu lah kalo camnih...

    BalasPadam
  8. babi mu bapok!!!

    BalasPadam
  9. brekyok natang kapir!!!!

    BalasPadam
  10. sape hok mano suruh doa bia laku album tu sesat lako semo. bodo pado lembu. make tahik nate ni!

    BalasPadam
  11. tanpa nama: x kan maki hamun org secara rahsia kot?

    BalasPadam
  12. oozee hussaini15 Mei 2012 6:18 PTG

    hope di sucsess sokmo rezeki dia mcm tu..

    BalasPadam