Isnin, 2 Januari 2012

MMXII



buku ni salah satu hadiah harijadi yg aku dapat sempena ulangtahun kelahiran yg ke 17 hari itu (menjadikan jumlah buku yg belum dibaca buat sementara waktu nih, dlm 10 buah). Datuk K yg bagi. dia kata sesuai utk org yg ingin menjadikan tahun baru lebih baik dan sempurna dari tahun yg sebelumnya.

entah bile aku nak baca, aku pun x sure. maybe aku harus mulakan mlm nih supaya aku leh planning ahead gitu. the best part, setiap satu chapter represent satu bulan. so, chapter kedua, aku akan start pada bulan feb nanti. begitulah, sampai abis ujung tahun 2012. mampu?

anyway, bagi mereka2 yg masih tidak menyedari, harinih sudah hari kedua kita di tahun baru. congrats kepada semua on making it this far n good luck for surviving armageddon.

insya-Allah.

7 ulasan:

  1. psst!!! dah beli tabu. i have to stop myself untuk tak khatam buku tu dalam 3 hari macam kougar dulu. kali ni nak baca slow2 dan enjoy the story.

    nanti keluar le review nya.

    tunggu...

    BalasPadam
  2. aku pn mcm ko berlambak buku beli dh lama x baca2. tapi kougar dah masuk 4 kali khatam , tabu nak masuk second time dah :)

    BalasPadam
  3. untung la hehehe..happy birthday lagi sekali la

    BalasPadam