Selasa, 3 November 2009

pondan anggun yer bukan jejaka anggun. harap maklum.


Haruna Ai, seorang TV personaliti yg terkenal di Japan telah dinobatkan sbg Miss International Queen 2009 di dalam satu pertandingan ratu cantik mak nyah yg diadakan di sebuah resort di Pattaya mlm semlm.

Haruna yang membawa pulang gelaran Miss International Queen 2009 beserta tiara, wang tunai USD10k, n gift vouchers telah mengalahkan peserta dari negara Thai sendiri, Kangsadal Wongducsadeekul menjadikan beliau peserta dr Japan yg pertama yg berjaya menyandang gelaran tersebut. you go, gurl!



*lihat klip di bawah:




pertandingan ratu cantik mak nyah yg sejak dari tahun 2005 diadakan ini telahpun berjaya menarik minat peserta2 dr negara luar yg lain spt China, Filipina dan USA. peserta dr Afrika pun teringin nak masuk sama tapi malangnya mereka telah awal2 tersingkir di peringkat saringan. lihat saja wakil2 yg dihantar dr benua tersebut.






* oke aku tipu. pic nih aku jumpa online. nih nak jadik jantan ker, pompuan ker, monyet ker, aku x tau lah. coi sangat! hahahahahahahaha.

14 ulasan:

  1. haha..aku ske gamba paling bawah..sumpah bes..haha

    BalasPadam
  2. hahahahha...btol...pic last sekals amat menghiburkan! speechless!

    BalasPadam
  3. 1. hahaha... lawak gmbr bawah tuh...

    2. choi... ade jugak yek... hem... dh diiktiraf di mata donia.. nk wat mcmner..

    3. mcmner pengacara tivi tuh boleh masuk ek?? mcmner dia mengacara tivi? citer masak2 ker??

    BalasPadam
  4. er lang: terhibur ker u ol?

    aznee: x tau la rancangan apa. pengacara TV kat msia pun bersepah yg mcm haruna ai nih cikgu aznee oi. cuma dorang x pakai baju pompuan jer.................

    BalasPadam
  5. mlaysia xanta wakil ker?
    akaka

    BalasPadam
  6. acap: antar tp siang2 jawi dah berkas. checking!!!

    vivi: hehehe. ko suke kan?

    BalasPadam
  7. hahaha! gila bapak ar! tak boleh blah langsung tengok gambar yang bawah tu! hehe...

    BalasPadam
  8. alhamdulillah! manusia inilah baik2 kejadian Allah kan? ..

    Anggun lagiiiiiii

    BalasPadam
  9. may: apsal x bole blah plak? blah je la....

    ailing: apa link ko, beb?

    BalasPadam
  10. lawak gambar bawah tu..ahahhahahhahatapi kalau masuk menang mesti gempak satu dunia.ahaaha

    BalasPadam
  11. aireel: mesti la. nih baru dikatakan cantik yg universal.....

    BalasPadam