Jumaat, 27 November 2009

di mana dia yang ku tunggu....



sapa dah tgk citer Sex & the City? kalo dah, ingat x scene di mana Samantha Jones (Kim Cattrall) tabur sushi di seluruh badan buat hadiah harijadi boyfren dia. tp malangnya, boyfren dia sampai kejung dia tunggu, haram nak balik umah. naseb baek dia x letak wasabe, kalo x pijar gak la celah bedah dia, kan?

begitula keadaan aku di hari yg mulia nih. siang tadi ada mamalia bernama sahabat membuat panggilan. katanya nak ajak kuar sebab dia kebosanan. aku pun tunggu la di rumah menantikan kereta mewah dia dtg menjemput.

sudahnyer dari kul 4pm ker kul 5pm ker pukul 6pm ke pukul 7pm, akhirnya 9pm n sudahnya 1145pm baru kol n ckp on the way. alasan, hari raya la. nak kena layan org dtg... so faham2 jer la.

hmmm... naseb baik la hari nih hari raya. dgr jer alasan tuh ati aku pun sejuk balik. kalo x, mau aku ngamuk satu malaya.






ps: sori kat Dato K terkena tempias emo aku sat tadi. mesti dia tgh sentap. dah lah dia susah2 carikkan tiket aku balik US bln depan. xper. nanti aku pujuk, eh?


10 ulasan:

  1. setuju ngan komen firdhaikal~

    BalasPadam
  2. fird: mmg!!!!

    green: yer. setuju!

    BalasPadam
  3. Al Quds Travel Welcome You :-

    "AL QUDS TRAVEL FAIR 09"
    Date : 10,11,12 December 2009
    Time : 10.30 am - 10.00 pm
    Venue : Ruang Legar KB Mall K.Bharu
    Organizer : Al Quds Travel Sdn Bhd
    Official Radio : THR Gegar FM
    Tel No : 609-747 9999

    Diskaun hebat untuk semua
    pakej pelancongan!!!

    BalasPadam
  4. kalau syiqa la kan, jgn harap la nk kluar lagi ngn org yg dtg kol 11.45 malam tu

    hampeh je

    baik tidur buat hilangkan sakit hati

    =)

    BalasPadam
  5. jgn marah..jom mam kek kukus..

    BalasPadam
  6. quds: promo nampak?

    shika: ingat nak buat camtu gak tp apakan daya, aku cuma insan yg lemah......

    lynn: dah makan dah. apam gula hangus.

    BalasPadam
  7. sigh. nak tumpang ikut balik US!

    BalasPadam
  8. kompius jap... balik US?? mcm hometown pulak... hehehe...

    BalasPadam
  9. bilis: luggage dah ngam2 jer x leh excess nnt kene extra charge.

    aznee: lah. mmg lah itu hometown ku. balik xmas.

    BalasPadam