Jumaat, 13 November 2009

soalan x berapa cepu. sila jawab.



aku dan Dato K dah berjaya mendapatkan tiket flight Air Asia secara free (minus segala jadah tax n fees) ker Phuket, Thailand pd bln June thn depan.

kebetulan plak Dato K pilih date kitorg fly ke sana nnt sama hari ngan minggu harijadi dia so apa lagi, dia punyer bday next year kite berdua celebrate kat sana lah.

tetibe aku jeles.

bday aku bulan depan n aku x tau nak celebrate kat maner. rasenyer cam malas nak celebrate jer (sebab dah tua pun yer gak). ingat nak larikan diri ke negara luar tapi air asia nyer promo nih utk may-oct next year la plak kan...

so aku ada dua soalan yg x berapa cepu.

1. selain dinner, karaoke, n juge kenduri doa selamat, apa lagi agenda yg best utk celebrate bday aku yg ke super sweet 16 kali ke 2 nih nnt?

2. aku lom penah gi phuket. apa yg perlu aku buat di sana selain menonton pelacur pompuan, pondan, n lelaki berkeliaran mencari rezeki?





ps: sapa yg dpt bg jawapan yg paling bernas n masuk akal akan terpilih utk tidak memenangi apa2 hadiah. harap maklum.

14 ulasan:

  1. ape kate ko berzikir sepanjang mlm??haaa..insaf tak??lol

    BalasPadam
  2. utk bday tu..

    ape kate organise majlis kahwin sendiri?

    wakakaka

    mlmnya blh "berpesta" muahaha

    pastu, mse kat phuket tu, kutip la cengkerang..

    xpun cecah2 kaki dalam air laut.

    jgn la pandang pelacur2 tu semua

    muahahaha

    bernas x?

    ;)

    BalasPadam
  3. kem salam kat mamat hensem disana

    BalasPadam
  4. ape ek??

    hem.. buatla something yg boleh kasik ingat seumur hidup... buatla yg related to your dream..

    carikan 'kakak ipar' untuk ktorng ker.. hehehe... pastu ktorng boleh dapat anak sedara blogger.. hehehe..

    BalasPadam
  5. chokio: insaf siot.

    puteri: kutip cengkerang tuh filem 90an raja ema ngan jamal abdillah beromen tepi laut dulu. bole x bagi contoh citer thn 2009an?

    bulan: tuh wajib.

    aznee: nak carik kakak ipar??? dah ada dah. adik ipar pun ada. nak? nak?

    BalasPadam
  6. okey. idea beernas yer? selain daripada karaoke, dinner dan kenduri, u boleh buat satu majlis yang lain dari yang lain. means, g kat tepi pantai, buat bbq ker, lepak2 tgk bintang ker pastu balik umah/bilik hotel sama2 dengan kawan, buat pillow talk. kalau ngan kawan lama lagi best! Cerita sal zaman sekolah ker, zaman memondan ker, zaman apa2 lagi lah yang sama waktu dengannya! Takpun daki bukit/air terjun ngan member2, sambut kat atas tu. so, u punya beday kali ni, lebih bermakna sebab wat kat tempat tinggi. Da potong kek apa semua, mandi lah. Main games ker, apa ker! Tak pun arrange kan beday party kat Genting, mesti pelancong2 kat situ akan join sama. letop lah kali ni u punya beday! haha!

    Sal Phuket lak,u nikmati jer apa yang ada! selagi nafas masih ada, nadi masih berdenyut, jangan bazirkan. Takpun u lepak2 lah kat mana lounge yang u boleh release tension, cuci2 mata dan sebagainya! mesti fun, percayalah. culture diorang kan lain, tak sama ngan kita. so, ner tau dapat lagi 'sorang'. kan? =p

    BalasPadam
  7. hmmm.... since komen maywon ni pjg skgt.. karl juz nak komen;

    no comment

    BalasPadam
  8. may: suke ngan komen u. mmg masuk akal. ada masalah problem nyer ngan bday i nih. date nyer jatuh on musim org xmas n new year so byk tempat mahal ataupun fully booked. hmmmm tp xper. akan ku usahakan. insya allah...

    phuket tuh, hahahahah. x sesuai bg cadangan dpt lg sorang tau. i budak baik... ahaks!!!

    BalasPadam
  9. karl: oke gak komen kamoo yg no komen ituuu.

    BalasPadam
  10. p pantai
    bentang tikar
    sujud syukur

    BalasPadam
  11. tuh dia... bkn stakat sujud syukur, sujud shahwi skali aku akan buat.

    BalasPadam
  12. celebrate lah seadanya .. bayangkan ja this is yr last birthday celebration .. this is the only time yg u ada untuk enjoy? untuk taubat? lepas ni dah takdak peluang dah ..

    selamat ulang tahun in advance .. mana tau this is my last komen plak kan.

    AiLing.

    BalasPadam
  13. bday bulan depan?selamat panjang umur walaupun lama lg?

    saya suka ayat kamu "apa yg perlu aku buat di sana selain menonton pelacur pompuan, pondan, n lelaki berkeliaran mencari rezeki?"

    ahahhah.cute!

    BalasPadam
  14. liling: jgn ah cakap camtuh. tetibe ai sedih tau!
    aireel: a ah bln depan. ujung thn. cute cam org nyer eh?

    BalasPadam