Jumaat, 6 November 2009

bukan salah ibu mengandung. salah ayah tak pakai sarung.



entry aku kali nih berunsur 18sx. so pada sesapa yg berumur kurang dr 18 thn tuh, pls make sure dptkan kebenaran penjaga dulu b4 membaca.

*kalo x dpt pun xper, tunggu line clear sikit pastuh korang baca la. alah, mcm x penah buat plak kan?

anyway, nih perbualan yg berlangsung antara dua org mamalia dlm telefon tgh mlm semalam. sorang makhluk allah (aku) n sorang lagi makhluk halus (kawan aku).

dia: aku baru balik dr Thailand. jumpa kawan.

aku: ko jumpa kawan ker, jumpa teman tido?

dia: kawanla. kawan sekerja. tapi kengkadang ada gak aku keje kan dia.

aku: elokla. semoga ko aman di akhirat kelak. anyway, ko pakai kondom x? ko jgn main redah jer.

dia: aku x suke ah pakai kondom. lagipun aku main ringan2 jer. *alasan

aku: ringan ker berat ker, kondom tuh penting. skang mmg sedap, esok luse mcm2 penyakit singgah kat badan ko. *konon concern ah nih.

dia: aku pakai kondom selalu koyak. besar sgt kot? *poyo giler soalan.

aku: ko beli yg murah mmg ah koyak. cube beli yg ada kualiti. tahan lama n tahan lasak.

dia: aku dah cube mcm2. yg terbaru aku beli perisa rambutan. siap ada duri2 lagik. best gak masa pakai tuh. rasa geli2 tp tu pun koyak. skang, x tau nak cube yg mana. oren punyer ker, kelapa punyer ker? ko rasa mana yg elok utk aku beli? yg perisa mint punyer oke x?

aku: ko cube perisa ikan bilis plak. x pun bawang besar. sesak2 bole gak ko buat sambal tumis.

dia: laaa....nanti semut gigit!!! *ketawa

aku: bengong! *hang up dan terus tido.






ps: walaupun aku sedar aku nih bintang simbol seks, tapi apa motif sebenar dia call aku tgh2 mlm nak citer pasal kondom perisa buah2an tropikal????



11 ulasan:

  1. hahahaha bengong.. yang ada duri yg tak tahan tu..

    BalasPadam
  2. ahahha.funny?ada macam2 perisa....ahahahha...

    BalasPadam
  3. hahahahhah bongok betui lah !! bahaya AJ guna perasa ikan bilis ... kang kucing datang ngapPP!!


    AiLing.

    BalasPadam
  4. jed: cuba ah. baru ko tau duri tuh menusuk kalbu. hahahaha.

    aireel: ada. nak perisa apa? durian pun ada.

    liling: kalo dia ngap, aku ngep!

    BalasPadam
  5. wah!rambutan ada geli2 ekk?nak tgk leyh?hauhauaua!!!

    BalasPadam
  6. haha..perisa nasik goreng pon bole kot gtu..perghh..besar dah aku..leh bace entri ne..yeay..haha

    BalasPadam
  7. uihhh..hape mende tu?? hehe..

    btw, i link u k ;)

    BalasPadam
  8. kalau perasa durian kan pekata tambah duri2 yg mmg tajam2 bkn utk geli2 tp leh luka2?

    BalasPadam
  9. belilah buah-buahan tempatan!

    BalasPadam
  10. chokio: apa yg besar?

    epal: epal ijau ke epal merah?

    buyui: tuh dah kire sadistik dah tuh....

    aznee: hahah. oke gak tuh.

    BalasPadam