Selasa, 30 Mac 2010

he's gay, so what?


ricky martin ari nih announce bahawasanya dia adalah sorang fortunate homosexual man, gitu. anda terkejut? ataupun teruja?

aku dah berkurun tau status dia n aku respect sebab akhirnya dia nak reveal jugak sapa diri dia yg sebenar. at least dia xder lah jadik cam artis lelaki kat msia nih yg sentiasa coverina walaupun satu malaya dah tau sapa dorang tuh sebenarnya. hahah.




teringat kisah sorang kawan nih yg mati2 mengaku dia straight walhal bile lelaki pegang2 tangan, dia dah mule stim dah. pastuh ingat lagi sorang mamat nih yg dah beranak 4-5 orang, muke pun ganas giler mcm bapak sutun tp tetibe mintak no telefon aku. nak berkenalan katanya. alahai....

kat ofis aku pun sama. adalah 2-3 mamat nih yg tetibe segan2 plak nak bercakap ngan aku. nak kata dia orang kewat sebab senior, kat blakang suke2 plak usik2 pasal aku. gosip2 pasal aku. hahaha. buduh la. straight sangat lah tuh yer....




so reminder pd pompuan2 di luar sana, dunia dah terbalik. so jagalah laki korang baik2 yer. jgn esok lusa korang bermadu dgn lelaki lain... masa tuh sapa yg nak dipersalahkan?

akuuuu jugaaaaak.........

27 ulasan:

  1. haha....ricky martin ni ai pon dh lama syak dia ni...baguslah dh ngaku...x yah la wt fompuan2 gile2 kan dia buta2 cmtu je...

    BalasPadam
  2. memang pun.... lagi siapa yg u dah syak?

    BalasPadam
  3. hahaha...susah2..
    mcm2 hal skrg..moga tk kne kt keturunan kita

    BalasPadam
  4. ko ayu sgt la bang..tu ramai laki minat..lol..=)

    BalasPadam
  5. alaa..xnak la suami jadi gay..j.a, jauhkan diri daripada mereka2 yg gay..nanti semakin betambah2 manusia yg gay..

    BalasPadam
  6. emm...i've read it this morning when i wanna lohin to my yahoo mail...errkk...no komen..its his life.....hehee

    BalasPadam
  7. salam JA,

    entry ni sgt kena ngan timing ketika hati lynn tgh gundah-gulana..why not, my BFF baru je b'cerai ngan hubby dia pasal ni la, tak sampai 2 bulan jd pasangan yg dirahmati Allah..kesian my fren. nape la nk wat cenggitu kan? kalau tak selera dah la, why nk hipokrit..

    BalasPadam
  8. yusuf: dunia nak kiamat lagi 2 thn katanya kan...

    chokio: nak buat camner dik. kuasa tuhan.

    iyl: berwuduk, bersolat dan berdoa yer dik, mintak2 dijauhkan....

    ray: yes but he's cute isnt he? ahaks!

    BalasPadam
  9. tak terkejut pon si ricky tu.. cuma lambat sangt dia nk announce.. peh!

    BalasPadam
  10. jgn memain.. jaman sekarang.. ade jugak laki yang tertewas apabila isteri dia kembali kepada kekasih lama yang bertitle "pengkid".. hahaha..

    lagi tercabar tuh!

    BalasPadam
  11. haha ak pun ad baca semalam dekat E online,tu la pesal ramai je mcm tu skrg,so jom ramai2 ngaku haha,aku GAY*maksud aku gembira* haha

    BalasPadam
  12. x mo reveal kt sini sapa lagi ai syak..nanti ada jiwa terguris..ahaks!

    BalasPadam
  13. mmg tau pun dia gay even ada anak..tpi tk amik port pun pasal tk minat dia..minat dia gelek ada ar..shakey!!shakey!!rasa nk letak jer 1rgt @1 dolar klu dia shakey....adam lambert nk ar..

    BalasPadam
  14. akukah: adam lambert tuh pun gay jugak. ahaks. tp muke dia byk bekas jerawat aaa....

    buyui: jaga2 dlm berkata kata kat Fb nih. nnt kene saman.

    penjaga toilet: gembira jer? yg laen2 x gay?

    aznee: tuh lagi satu hal.... kire gay gak ah tuh.

    odel: kalo aku announce ko terkejut x?

    lyn: mmg betul. sian ek kat kaum wanita. dahlah kaum yg lemah, dilemahkan lagi dgn mendapat lelaki yg lemah mcm tuh. sian...lomah den!

    BalasPadam
  15. wakakaka...uitsss..die kn femesss...sah2 la rmai pminatt...woooo...hahahaha

    BalasPadam
  16. sapa yg femes n ramai peminat nih???

    BalasPadam
  17. pakciklah famous.. hahah..

    BalasPadam
  18. xkan la ang plak...sah2 la ricky martin...wkakkaakaka...soklan bonus tol..hahaha..

    erkkk...sila cilikan mulut gua ngn lada okek...kakakak

    BalasPadam
  19. tau ar adam lambert gay..bukan tk kenal pun dia..pakwe lama tu..tpi dh dia gatal gak nak sama jenis, let go jer la..

    BalasPadam
  20. eh eh, ricky martin sudah mengaku gay? woaaah, so, uncle yang anggun ni rasa ada peluang lah ni mahu ngedet sama itu ricky martin yang meletopz? zasss! :D

    BalasPadam
  21. ray: cit!! ricky martin tuh ngan aku sama jer meletopnyer...

    riben: kuasa tuhan.

    akukah: tuh la... u tak pandai jaga laki....

    FN: peluang tuh ada di mana2 sayang.....

    BalasPadam
  22. rosli: lurus tp tang kepala jongket sikit. mau?

    BalasPadam
  23. dlm islam kita xboleh bangga ya apabila seseorang etu mengaku dia gay n xkesah apa org nk ckp sbb dia gay.haram dlm islam dan nabi muhammad xmgku umh dan allah sentiasa laknat gay..

    BalasPadam