Ahad, 7 Mac 2010

dara berendam.


siang tadi aku gi mandi manda. bukan di dlm bilik air mahupun di lautan biru. aku gi mandi manda kat pangsun river, kat area ulu langat.

aku gerak kul 1130am. spt biase la kan, janji kawan2 aku yg melayu nih katanya nak gerak dlm kul 9am, sudahnyer kul 11 baru kol aku n kata, "ok, kitorg on the way gi umah kau..." *hampeh!



sampai2, aku terus terkedu tgk keindahan sungai kiter. air dia, ya ampun... warna air sarsaparilla campur rut bir. very the brown. memule geli jugak tp bile dah aku sendiri kepanasan n makan ati tgk anak2 kawan aku relaks jer berendam, aku pun mulalah...

sarung kain batik, selit bunga raya kat tepi tinger... pakai sunglasses dan terus dush... masuk dlm air. sebiji mcm zaleha dlm perempuan, isteri dan muslimah.... x makan ati org yg tengok?



aku stay sampai kul 630pm. tunggu yg laen2 sampai lagi. masing2 ada jer urusan nak buat kat tempat lain kan? yg aku plak dah lamer berkubang macam paus dlm air tuh terus feeling2 latifah omar nyanyi lagu suriram. hahahah.

tetibe, dato K sms dr umah. katanya TV baru dah sampai. alhamdulillah..... lepas nih bole la aku tgk fadhilat solat, al kuliyah n tanya ustaz yg dah lama aku miss.





ps: ari isnin ngan selasa nih aku ada test penting. i need it so badly so wish me a very good luck, ya guys!!


25 ulasan:

  1. ya, all d very best

    anggun sgt posing dlm air terjun itu

    BalasPadam
  2. haha..asal keruh sangat air??
    btw, good luck..have faith in u..

    BalasPadam
  3. salam,

    moh ke perak..banyak sungai yg best2 dan selamat digunakan lg :)

    semoga berjaya in what-ever-penting-test-means :p

    BalasPadam
  4. ahahahah....u mmg selalu buat me gelaklah , shaz.
    ttp nak jadi zaleha...so balik camner ?? tumpang lori kah ?? hohoohohho

    yups.
    selamat berjaya 4 u..en shaz
    jangan risau k.
    pasti ada doa , untuk u..selalu

    :)

    BalasPadam
  5. gud luck..nanti nk try gi gak ar pangsun river tu..

    BalasPadam
  6. best nye mandi sungai lama tak g ni

    BalasPadam
  7. qarl: tuh posing nak dara berendam namanya.

    iyl: sisa2 air sungai kelang/gombak mmg camtuh warnanya.

    may: tenkiu. tenkiu.

    che mat: tenkiu. tenkiu. balik bonceng motor bangla jual kapet.

    putra: gi lah... oke gak lah tempat tuh.

    anchovy: apa lagik? jom ah!

    BalasPadam
  8. lynn: lupe plak. perak sungai apa yg best? sungai perak best x?

    BalasPadam
  9. best.. berendam..
    tapi kay malaysia susah mau cari sungai bersih..
    kebanyakan tercemar...
    tv baru tu.. uhuhuh

    BalasPadam
  10. JA,

    antara yg lynn boleh suggest ialah yg paling dekat ngan umah lynn, sungai salu. masa besday lynn pi sana (ada dlm entry belog).

    air terjun lata iskandar pun masyuk..

    BalasPadam
  11. cam bez jer
    cam mane ek nk pg cne..

    BalasPadam
  12. nur lembah pangsun is my x-student punye resort.. sn mmg best utk camping..

    bro, nk btau.. link yg lama xle bukak ntah nape.. dia g link ke website lain.. so, dh tukar domain.. well, see ya! hope boleh link semula..

    BalasPadam
  13. moon: TV baru tuh dpt free cuz TV lama still ada warranty. cemburu?

    lynn: laat iskandar dah gi dah. dekat kan cameron kan?

    coklat: jln kaki bole, naik keta bole, naik moto bole, nak beskal bole. nak lagi senang... naik cab.

    aznee: link lama link baru apa nih? x paham la sis.

    BalasPadam
  14. uisk gi pangsun...ada jumpa ketua mafia aka makcik tua x??

    pasni gi lah plak kat kemensah...syok gak...

    BalasPadam
  15. x sangka JA mandi totop aurat okeh....

    BalasPadam
  16. hurmm..tk hensem pun posing dlm air tu..mcm bapok..hehe..tanya ustaz tu..untung sapa dpt jadi bini jejaka anggun..

    BalasPadam
  17. Salam Dari kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~@@@@~~~~~
    “Dari Daik pulang ke Daik
    Sehari-hari berkebun pisang
    Budi baik dibalas baik
    Dalam hati dikenang orang”

    “Tingkap papan kayu bersegi
    Sampan sakat di Pulau Angsa
    Indah tampan kerana budi
    Tinggi darjat kerana bahasa”
    ~~~~~@@@@~~~~
    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu….


    Uhhhhhh..... Kamu nampak anggun sekali jika hanya mengenakan underwere aje ohhhhh.... tidak ku sangka.... ko berendam ni lelama tak kocut ke tut..tut... Oppppssss ter over plak.... kangkadang aku gi gak berkelah sesekali dapat bersama family mandi manda dan berjinba-jinba seronok beb

    BalasPadam
  18. azataq: kemensah dah pergi dah 4 5 thn lepas. tuh tempat org buat sial ngan mandi bunga. hahaha.

    buyui: nnt nampak puting ngan breast sebesar putu piring. i takut org masukkan dlm youtube. ahaks.

    akukah: mmg bapok pun. bapok siam. berani?

    afzai: rendam dlm sungai xper, jgn rendam dlm laut. nnt jadik telur asin.

    BalasPadam
  19. yeke nie tgk cite al kuliyyah bagai nie? :)

    hahaaa.yana artew ada gak g sg congkak.kat hulu langat gak.ayyyakkk air dye xmenarik perhatian langsung.yana xmandi pun.


    gudluck u!!

    BalasPadam
  20. besar putu pring??omg...seriyes nk tergelak...apelagi pegi la suntik silikon kasik besa seket....

    BalasPadam
  21. perghhhh..
    sgt muka x tahan jumpa air..
    ekekekeke..
    budak2 tuh kaver sket..
    tapi ko mmg x de kaver2 dah..
    mcm paus berendam..

    BalasPadam
  22. liyana: yer x tipu. citer lain pun tgk jugak. ;p

    buyui: x mo ah... nak cube pam guna pam tandas. harap2 dia kembang.

    riben: kan? oke gak tuh. paus comel ala2 shamu.

    BalasPadam
  23. sungguh anggun sampai terlondeh semua kain dan kaca mata tu...last2 tinggal baju dalam warna hitam je...ahahhahahah

    good luck my friends...akan saya doa moga kamu berjaya dan capai impianmu

    amin

    BalasPadam
  24. aireel: hahaha. thx for the wishes.

    BalasPadam