Selasa, 23 Mac 2010

main ramai2 tuh elok2 yer.... jgn gaduh2....

aku terjumpa satu artikel masa tgh main2 google sekejap tadik.

ianya pasal negara jepun yg dah pun mencipta nama dlm guiness book of world record kerana telah berjaya mengumpulkan 250 couples utk membuat sex secara beramai-ramai di tempat & waktu yg sama (kire dlm erti kata lain, orgy lah). proses pembaziran sperma tuh dilakukan di dlm sebuah gudang n dirakam secara profesional utk diterbitkan di dlm bentuk DVD.

hahahaha. teruja x?

kpd penchinta DVD lucah, filem yg diberi tajuk "lakimu menebuk isteriku sepertimana aku menebuk ibumu" ini telahpun mula berada di pasaran utk dijual kpd umum. sila dapatkan yg original.


*oke.... sila berdiri ikut nombor giliran masing2 yer....


* dah bukak baju.... tunggu dgn sabar penebuk penebuk akan sampai sebentar lagi.



*oke... satu... dua... hentak!!





*yeay... buah kelapa kami sudah ditebuk tupai!!! best la.... nak lagi!!!!! peace no war!!!!! i want nobody nobody like you...


bangang laaa!!!!!!!!!!!




ps: ada org kata gaya aku tulis mcm mama juwie. hahaha. aku dah lama x dengar nama tuh. awwwww youuuu......

ps2: salam takziah kpd keluarga allaharyamah yanie mentor yg telah pulang ke rahmatullah ahad lepas akibat serangan ketumbuhan di paru2. semoga allahyarhamah ditempatkan di sisi roh2 yg disayangi Allah. al fatihah.

16 ulasan:

  1. dl ai ade dengar tv kt area london wt siaran lagsung lg..ok next..next...next..!!

    BalasPadam
  2. huwahahaha...

    "malaysia bile pulak nak buat???"

    hahaha.. siot aje...

    BalasPadam
  3. astaga massive nye orgy nie.

    BalasPadam
  4. innz: trk tuh apa?

    chokio: napa la?

    buyui: heheheh. oke gak tuh. ada siar kat astro ker?

    gadis kg: terkesima?

    aznee: msia ada buat ari tuh. kat dataran.

    bilis: suke x?

    qarl: tunggu i burn. heheh.

    BalasPadam
  5. HAHAHAHAHAHAHA! serious saya membantai gelak kuat kuat! HAHA! serious ahh. tak malu ke dorang ni? haishh. hal dalam kelambu jangan di bawa terang2ngan. haha :)

    BalasPadam
  6. en.jejaka anggun..tajuk asal dia SEX ACADEMY klu tk silap..dulu kecoh kat internet pasal nie..tkder pulak nk kaburkan part2 tu..

    mesia tk lama lagi la tu..

    BalasPadam
  7. FN: awat nak gelak plak? nih citer komedi ka?

    akukah: tau jer.... penah tgk ker.....

    BalasPadam
  8. pernah la masa dok kecoh pasal nie, tgk la apa benda..tgk2 terlalu ramai nie.tpi tk tau kata buat event mcm nie..masa kata beramai tu ingat 3-5 couple..tup2 mcm sekandang lembu..

    BalasPadam
  9. hahahahahaha.

    TERBAEKKK LAAA!

    woot woot...

    Tak kusangka org2 Jepun ni tak senonoh begini. baru nk berangan nk ngorat salah sorg jejaka jepun tu. isk. tak jadi la camni

    takut yg terngorat tu salah sekor dari 250 lelaki dlm gudang tu. hahahaha

    BalasPadam
  10. akukah: ahahah. nih bkn sekandang lembu. nih sekandang babi.

    PS: bukan semua org sama dik non...

    BalasPadam
  11. wah.....nak cari dvd tu boleh?ahahhah

    tahu niat jejaka hanya menghiburkan hati...org jepun ni dah maju mcm2 idea dia buat and x mustahil malaysia pun akan ikiut kalau sudah tiada nila2 kemelayuan itu.....cuma jgn dinafikan skrg angka anak luar ikah dimalaysia sgt membimbingkan...bermakan bukan sahaj berasmara beramai2 tapi lebih dari itu....cuma tidak diketengah oleh pihak tertentu

    subhanaalah minta dijauhkan utk anak2 kita

    BalasPadam