Khamis, 4 Mac 2010

kill! kill! die! die!




tikus mahaguru ninja turtle yg digelar mickey oleh dato K telah berjaya ditangkap melalui perangkap sangkar cinta pagi tadik. mendiang telah dibunuh dengan kejam melalui proses kerusi elektrik dan telah disemadikan di dlm tong sampah di luar rumah. sama2 kite mendoakan agar roh mendiang di tempatkan di sisi tikus2 yg beriman. amin.

anyway, aku masih lagi nak pasang perangkap sangkar cinta tuh. manalah tau ada lagi minnie ker, tom n jerry ker... chipmunks ker kan yg dah tibe seru utk berhijrah ke syurga. tunggguuuuuu.....


utk menghiburkan rasa hati yg kejam, ibarat rejim pol pot memasang lagu dgn kuat ketika membunuh org khmer di kemboja dulu, maka aku hidangkan korang dgn vid nobody but you dr youtube di bawah nih.

ada sesapa kenal budak nih?





ps: sah2 dah besar jadik pondan drag buat show kat la queen. hahahah.

29 ulasan:

  1. Kau kejamla bunuh si Cik T. Dia comella....(Sedih ni... )

    BalasPadam
  2. Budak tu sure kena paksa... hahahaha.

    BalasPadam
  3. faiz: ko nih pengotor la.... tikus tuh.

    faiz: aku xrase dia kene paksa. aku rase dia yg pakse org suh amik vid dia.

    BalasPadam
  4. Tikus, klu ko kasi mandi, pastu kau jaga elok2. Mesti bersih. Adik aku ada bela. dia slalu panggil cik Hamster. Tapi dah mati... Ke tak sama ngan tkus yg ko ckp tu? hehehe.

    BalasPadam
  5. Kesian budak tu. kecik2 lg dah jd cam tu...

    BalasPadam
  6. faiz: tuh tikus bela. lain. nih tikus sampah tau x. cube ko bela anak ikan comel ngan ko bela anak ikan yg muke kotor2 cam sampah. sama?

    faiz: melentur buluh biar dr rebungnye.

    faiz: nih apahal aku reply komen nih cam faiz tuh ramai sgt??

    BalasPadam
  7. Oh, Tikus tu ek? euw.... Tikus Sampah.

    oh dia nak jadik penari ek? kesian.

    Ntah ko. Hahahaha

    (Sebenarnya sengaja kasi ko penat menreply... huakakakakakaakkakaakakakak)

    BalasPadam
  8. gitulah bebudak zaman skang

    BalasPadam
  9. alfatihah...[islam la kot even nama mickey kann?}

    BalasPadam
  10. faiz: haaaa... ada lagi x yg ko nak komen lepas nih?

    qarl: alah kal, u dulu pun camtuh. jgn tipooo.

    buyui: mendiang kan. islam mendiang ke?

    BalasPadam
  11. Ko kasi salah Vivi, ni badi diala ni....

    BalasPadam
  12. ko free betul kan?
    jom chat

    ym - swan_latino@yahoo.com


    add aku skang!

    BalasPadam
  13. salam JA,

    Abu Razak merekodkan bahawa Abu Hurairah berkata:
    "Semua makhluk akan dikumpulkan pada hari Kiamat termasuklah binatang, burung dan yang lain-lain. Keadilan Allah yang amat sempurna di mana kambing yang tidak bertanduk akan menerima pampasan / ganjaran dari kambing yang bertanduk. Kemudian Allah akan mengarahkan mereka : 'Jadilah debu!'. Maka berkatalah orang kafir : 'Alangkah baiknya kalau aku menjadi tanah (supaya aku tidak dibangkitkan untuk dihitung amalanku dan menerima balasan) '(Surah al-Naba' : 40).

    Haiwan akan menjadi debu. Lenyap dengan serta merta selepas diadili Allah di padang masyar. Kecuali beberapa haiwan yg diistimewakan oleh Allah akan masuk syurga.

    sila baca lebih lanjut di sini:
    http://aida1001.blogspot.com/2009/07/nasib-haiwan-di-akhira.html

    BalasPadam
  14. haha..klo dapat chipmunk ley jadi kaya tu..

    BalasPadam
  15. ahahaa.lembut siyot badan budak tewh.nk dye jadi mentor aku menari leyh?wakakaka

    BalasPadam
  16. lynn: haiwan jadi debu ek? haiwan apa yg masuk syurga?

    iyll: napa leh jadik kaya plak?

    BalasPadam
  17. ko letak daun pandan kt tempat2 sasaran tikus neh.. x le busuk sgt lepas dia mati 'shahid'..

    budak tuh bukan jelmaan ko kan?? menari2 gelek2 neh.. hehehehe..

    oopssssssss~ *lariiiiiiiiiiiiiii*

    BalasPadam
  18. baik2 larik... jgn jatuh....

    BalasPadam
  19. kill tikus!!killlllllllllllll!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  20. pembunuh! tapi lagi elok lau u buat keje amal! menagkap tikus! huhu, boleh buat duit kot. =)

    BalasPadam
  21. muka tikus itu lebey kurang macam muka si budak gempal itu huuhuhuhhuuhuhuh

    BalasPadam
  22. vivi: aku kill kau mau?

    may: nak tikus goreng?

    moon: kembar seiras la tuh.

    BalasPadam
  23. lorh.. ingatkan JA nak menari td....hehehe

    BalasPadam
  24. a ah anak ai. anak ikan. nak?

    BalasPadam
  25. hahaha.. mmg sah la budak ni besar nnt ada kecelaruan identiti.. hhhuhu..

    BalasPadam
  26. la....nape bunuh dia....

    kejam...

    kan boleh buat BBQ or masak asam pedas ker atau buat stik......sedap hingga menjilat jari

    ahahhahahah///lawak je

    BalasPadam
  27. aznee: hahaha. mmg dah book pun jadik anak ayam.

    aireel: malas la. banyak tulang.

    BalasPadam