Sabtu, 20 Mac 2010

aku pun jadik mangsa gosip?




haii.... busynyer jejaka anggun sampai xder masa nak buat entry baru. balik keje dah penat. lepas dinner terus tido. esoknyer kene bangun pagi, balik buat rutin yg sama mcm office worker yg lain.

sampai kat ofis, xder buat apa plak. banyak relax dr bekerja. biasalah still under training kan? dlm relax2 tuh tetibe ada plak mulut yg menyampai berita kurang enak kat tinger aku yg capang nih.



kata pihak penyampai tuh, ada kawan2 kat dept dia tabur gosip2 liar kat aku. dr cara aku senyum, catwalk n sampailah pakaian aku pun dorang x puas ati. komen tuh dtg dr org pompuan melayu yer. TYPICAL.

aku x kenal pun ngan dorang tuh sebab dah sah2 lain dept n yg aku x faham napa dorang jeles sgt tgk aku buat hal aku sendiri. nak kata aku menggatal ngan laki masing2 kat ofis tuh, aku rasa so far aku sorang jer laki melayu yg meletop kat floor tuh. ker sebab aku nih anggun sangat so dorang rasa tergugat?


aku spt biasa, lagi org hina lagi aku tunjuk belang. nak sound balik pun useless sebab aku sian kat manusia2 jenis begini sebenarnya. bukan apa, masing2 duduk kat KL tp masih jugak berfikiran primitif. SEDIH.



ps:ada org bagi aku award.... tetibe rasa mcm monique masa amik award best supporting actress baru2 nih. thanx!!!!

14 ulasan:

  1. sabar pakcik.. sebab pakcik hensem sgt kot.. hahah...

    BalasPadam
  2. hurmm..monique la pulak..nyampah tul..

    BalasPadam
  3. syah: rase2nyer begitulah. faktor dengki.

    akukah: hahaha. abis? sandra bullock?

    BalasPadam
  4. hahaha. sabar je la. perkara2 gini kan biasa klau keje kat malaysia nih

    hahaha

    ari tuh cik syiqa PS ni pun kne gosip jugak. yg peliknya, masa tu lelaki melayu yg sibuk2 gosip pasal cik syiqa.

    ala.. diorg dengki je tu ngn JA nih ;)

    BalasPadam
  5. ala pegi mane2 pun.. ade je mulut longkang n radio buruk mcmtu.. ala biarkan aje.. nnt buktikan sesuatu kat dorg... lama2 diam la tu nnt... kan? kan? kan?

    BalasPadam
  6. PS: tuh la... x kenal tp nak gosip. nak kenal, ckp jer lah nak kenal. bengong.

    aznee: betul tuh.... yg peliknye bile depan2 sepi seribu bahsa. kat belakang kan main....

    BalasPadam
  7. pergh..popular abg aku ni..ngalahkan artis..siket lagi masuk melodi la..

    BalasPadam
  8. bagus2.. nampak sgt ko bukan spesis menyendiri..
    hahahaha.. kalo org da muleh gosip2 tuh, maksudnya kehadiran ko disedari ramai..
    patutnya bangga tuh..

    ok lah..
    nak chalo utk beberapa minggu..
    *kembali berpijak di paksi kepulauan*

    BalasPadam
  9. Actress? haha! :) hebatlahh! :)

    BalasPadam
  10. iyl: masuk melodi xper... masuk terjah xmo.

    riben: eh? patut bangga? okelah. esok aku nak buat muke riak kat ofis.

    FN: tuh baru sikit.

    BalasPadam
  11. haish..sape dengki sgt tu...babap karang....jeles la tuh!!!!

    BalasPadam
  12. buyui: mereka dan keluarga mereka.

    BalasPadam
  13. jejaka:biasalah org malaysia bukan pompuan je lelaki pun lebih kurang...bukan nak menghina bangsa sendiri tapi sikap itu sendiri membuatkan saya sendiri merasa malu dan kekadang menginsafi diri sendiri

    dulu marah bila DR M kata melayu haprak but bila difikir balik it is true...

    so suggest diamkan diri,masuk kiri kuar kanan...cuma ingat masa susah dia org x tolong so kita kena make sure x menyusahkan diorang dan terus maju....

    go jejaka

    BalasPadam