Jumaat, 5 Mac 2010

pengotor ah dia nih.....



aku baru balik dari interview kat satu job agency kat PJ siang tadi. yg interview aku tuh pompuan cina. nak kata lengloi x berapa sangat la sebab dia macam hamis2 sikit.

nak tau kenapa aku kata dia hamis2? sebab masa dia tgh interview aku, aku nampak kat idung dia tergantung taik idung satu line. yucks!!!



pastuh konsentrasi aku masa interview trus terganggu. lain yg dia tanya, lain yg aku jawab.

dan2 aku tenung mata dia plak, sajalah x nak bagi mata aku yg comel2 sepet nih fokus kat idung dia yg x semenggah tuh. skalik aku nampak mata dia pun bertaik.




aiyooooo..... *bole meninggal la kalo aku duduk lama kat situ.

nak cakap kang kata aku kuang ajar plak. last2 aku pun baca la al-fatihah banyak2 dlm ati. tujuannya supaya tuhan tahan mulut aku nih dari cakap, "amoi, muke u manyak sumpau lah. kasi cuci sikit la!"

*errrr... nak tau sumpau tuh apa, tanya vivi.




ps: tahulah ko tuh x mandi pagi tp cover2 lah sikit.... tak ada tgk cermin ke?

17 ulasan:

  1. dia bgn lambat kot..
    hehehe..
    biasala, everyone had their bad day..!!

    BalasPadam
  2. aiyooo.....pengotor gile.....amoi ni kena pegi kursus cmne nk jadi interviewer...igt org di interview je ke kena belajar bab2 ni??kalau x dapek keje JA leh cakap dia la x ong..pengotor sgt...

    BalasPadam
  3. riben: betul la. bad day lah tuh.

    buyui: sibuk sgt kot sampai cermin pun x sempat tgk. sian.

    BalasPadam
  4. nampak sgt dia mengalami hari2 yg cipan..smpai nampak taik idung..

    BalasPadam
  5. so kalau xdpt keje kat situ pon xpe kan??haha

    BalasPadam
  6. iyl: bukan keje kat situ pun. tuh job agency. nnt dia carikkan keje utk kita

    BalasPadam
  7. muka cantik tak semestinya pembersih...

    geli laaaa

    BalasPadam
  8. sumpau tu macam kau la.hahahhaha

    BalasPadam
  9. moon: naseb baik ai anggun.

    vivi: bukan ko ker? sumpau timpang timpang? jgn tipu.

    BalasPadam
  10. dia excited nk interview orang.. nk tgk org dress-up ape.. sampai lupe nk dress-uupppp diri sendirik!! hikhikhik...

    p/s: anak kucing walaupun bertaik mata tetap comel segh...

    BalasPadam
  11. aznee: tuh lah dianyer. pengalaman yg melucukan.

    BalasPadam
  12. aku rasa dia bangaun lambat nak mandi palk air takde so nak tak nak sarungje lah apa yng ada....


    eheheh..ada2je jejaka ni...

    BalasPadam
  13. aireel: nih yg bener nih, pak....

    putra: kan?

    BalasPadam
  14. Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com


    aku rasalah mmg amoi tu tak suka mandi pagi lah... kalau mandi manyak suie lah.... boleh hilang rezeki pagi lah aku rasa.... amoi kang kadang muka aje cun putih puhhhh mak ahhhh
    tapi tak senonoh tak mandi seminggu pun ....
    aku rasa dia orang takut air kut....

    amoi tu cun ke tak?? atau ko tengok bebetul amoi ke aso

    BalasPadam
  15. betul lah amoi tp hamis2 sikit....

    BalasPadam