Isnin, 15 Mac 2010

katak oh katak, kenapa kau jadik aku?


aku terima satu email kat ofis tadi. *oh, btw, aku start keje kat ofis baru berkuatkuasa pagi tadi. katanya those yg lahir between december 26-31 jatuh ke dalam kategori haiwan bullfrog. cube tgk pic kat bawah. sama ker wajah dan diameter tubuh jejaka anggun dgn menatang nih?


*aku sendirik x sure aku jadik bullfrog kat atas ker kat bawah. biasenyer aku lebih suke duk kat bawah. x banyak kerja. ahaks.



kata email tuh, manusia yg bertopengkan haiwan bullfrog nih adalah spt berikut:

you symbolize a very happy go lucky approach in life. whatever the surroundings may be, grim of cheerful, you remain unaffected. in fact, you spread cheer wherever you go.

you are the leader of your group of friends and good at consoling people in their times of need. you dislike hypocrisy and tent to shirk away from hypocrites. they can never be in your good books, no matter what.



you are very methodical and organized in your work. no amount of mess, hence, can ever encompass you.

beware, it is easy for you to fall in love.

faham? x faham refer kamus yer adik2.




jadik kpd sesiapa yg sudi nak melamar aku based on kata2 bidaah di atas, silalah cium aku dr skang. mudah2an aku akan jadik putera anggun yg anda ingin2kan.... insya allah.


17 ulasan:

  1. nak cium..mana tau leh jd princess ker..hehe

    BalasPadam
  2. oh tidak... larikkkkk,,,,,,,,ada katak

    BalasPadam
  3. putra: cium tang mana?

    ibi: seb baik katak bukan berudu.

    BalasPadam
  4. ade iras2 katak ler..mcm mane ni hik3

    BalasPadam
  5. hahaha..ko memang anggun dah bang..tayah la kene cium..

    BalasPadam
  6. ahahahh...perasan lah dia....ya tuhan......selamatkanlah kawan aku yg anggun ni......

    tgh tunggu puteri mana nak cium anggun tu..ahahha

    BalasPadam
  7. salam JA,

    eeiii...sesukati suruh org cium, dpt yg tak gosok gigi baru tau..

    BalasPadam
  8. wah..siap minta cium lagi...nk join kiss2..

    BalasPadam
  9. haha..mesti xde org yg sanggup nk cium..

    BalasPadam
  10. ala2 princess and the frog la??JA sebenarnyer nk jd yang princess tu kan?

    p/s:aik awal2 kerja baru dh mula cek2 email masa kerja..emm...sama la kita...hiks!

    BalasPadam
  11. buyui: dah tuh je kejanya. baca email. jawab email. a ah nak jadik princess tuh. leh pakai gown kembang semangkuk.

    iyll: ish, napa? x caya?

    lynn: saya tlg gosokkan dgn ubat gigi berflorida.

    aireel: putri mana2 pun bole. putra pun bole. kalo ada yg sudi la.

    chokio: ko saja dengki sbb ko tau ramai org nak cium aku kan?

    BalasPadam
  12. rasanya katak lg comel pakcik.. hahahah..

    BalasPadam
  13. hahaha.. kikiki..
    keh keh keh..

    BalasPadam
  14. syah: katak tuh lagi comel??? hahahah. oke lah tuh.

    aznee: awat hang ketawa?

    BalasPadam