Isnin, 29 Jun 2009

kerja...

aku x siap keje mlm nih. siang tadi aku busy carik rumah kat KL disamping leka bermain FB. sudahnye bile tibe malam, malas plak aku nak sambung keje yg tertangguh kan? biasalah, org melayu... ehem! ehem! macam aku... mmg pemalas!!!!

so memandangkan aku dah nak balik KL, aku pun bukak lah expatriates.com. niatnye nak carik keje sbg writer ker columnist ker tapi tetibe aku terjumpa 4 ads kat bawah nih yg aku kire ditampal dgn beraninya oleh manusia2 yg berada di malaysia. haha.

dan memandangkan juge yg aku nih seorg manusia yg berniat baik, aku nak lah menolong mereka2 nih semua dgn meletakkan semule ad diorg tuh secara free dlm blog aku nih. jadik kalo rasa2 ada sesiapa yg berkenan nak membantu tuh... sila2 lah contact diorang...




From: boypower_75@yahoo.com

Date: Saturday, May 30, 2009

Category:

Region: (Shah Alam,PJ)

Description: i am male 33yr....good looking
can give good services for any job.....
for pleasure..cll me 0172934640...only ladies

*key point - for pleasure yer...


From: umair.junior.ent@gmail.com

Date: Tuesday, June 02, 2009

Category:

Region:

Description:
Hi, I am looking for 20-28 yr old girls need extra cash around RM1000.00-RM3000.00 a night depending on your looks. Should you require financial assistance please send your photo and details to umair.junior.ent@gmail.com

*depending on look? haha!!




From: pertz_85@hotmail.com

Date: Thursday, April 30, 2009

Category:

Region: (Kuala Lumpur, Shah A)

Description: Hi my name is boy, 24yo, happy-go-lucky, a good listener, a perfect person for companianship, we can have a lot of fun togather indoor and outdoor.

A little bit about me:

-Malay(fresh, clean-chaven facial, brown eye color, dark hair)
-Educated, Bubbly, easy going person
-Stats, height:168cm weight: 57kg
-english, malay

further information or services contact me via email

pertz_85@hotmail.com

warmest kiss, boy

*bubbly??? ke flammy? klaka la y'all!!




From: Click here to reply to [anonymous]@hotmail.co.uk

Date: Saturday, May 02, 2009

Category:

Region: (KL & Selangor)

Description: A Malaysian Chinese guy who lives outside Malaysia, looking for a girl for several days of company in a beautiful beach resort in May 09. I am 32, tall, good-looking, well-educated and jovial in personality.

She must be between 18 to 29, has a good figure and pleasant-looking. Must be discreet with no string attached. Generous allowance for qualifying female, especially student, nurse etc. Write to introduce yourself ok.

* richard gere ngan julia robert ke apa nih?



ngeheheehehehe.. so caner? ada yg berkenan? actually ada banyak lagi tapi cukup2 la aku bagi peluang kat 4 ekor nih dulu!





ps: jejaka anggun will be in KL by end of july. ada sesapa tahu rumah yg kosong n keje yg kosong jugek?

8 ulasan:

  1. semer tk berkenan.. not my taste

    p/s: alasan sebelum direjek.. kikikiki

    BalasPadam
  2. rich;

    jadik suri rumah dpt duit tak?

    BalasPadam
  3. salam.
    ape dah jd ngan clean advertising????????????
    ni bukn advertising
    ni pervertising.
    bangau sungguh mreka2...

    BalasPadam
  4. baronness;
    mana ada clean in term of advertising.....

    BalasPadam
  5. vivi;
    apa lagik? ko berkenan kan?

    BalasPadam