Khamis, 4 Jun 2009

baru balik interview


peghhh!!!

pagi tadi punyer semangat bangun pukul 7.30am. x pernah dibuat2....


aku ada interview kul 9am kat Diversitat, jadik manager katanya. katanya lah... entah apa yang diorang nak aku manage aku pun x sure..... manage gerai pun manager gak kan?


anyway, i think i did well. tp tau2 jer lah kalo mat saleh2 yg interview aku tadi tuh tensen ngan muke melayu anggun aku yg x setaraf dgn tahap piawaian keanggunan omputeh lain spt di atas, x dapek lah aku nak nolong kan?



jadi korang doa2kan lah aku berjaya eh?

8 ulasan:

  1. doakn yg terbaik utk ko..

    p/s: eh tak jadi sambung belajar meh?

    BalasPadam
  2. thx jed;

    sakng zaman gawat lah. duit dah abis so kene keje dulu baru pikir pasal study2 nih....

    BalasPadam
  3. Salam

    *laughs*
    d cartoons r funny

    apepun, wish u all d luck in d world.

    BalasPadam
  4. thx baronnes;

    tgh berdebar nih....

    BalasPadam
  5. good luck..kalau mmg rezeki anggun x anggun blakang kira....

    BalasPadam
  6. buyui,

    thx... doa2kan lah keanggunan ku ni selari dgn rezeki yg tuhan bakal bagi....

    BalasPadam
  7. *lol* memang you tak mencapai piawaian lah kalo nak dibandingkan keanggunan you ngan gambar pompuan omputeh tu ... lomeh den!!

    apa pun ... all the best!!

    ~~AiLing~~

    BalasPadam
  8. hahaha.... jgn lomeh sayang... ambik napeh sikit!

    BalasPadam