Jumaat, 5 Jun 2009

happy birthday kakak!!!!


aku ternampak satu pic lama masa aku visit las vegas setahun dua lepas. gambar aku dengan pompuan yang paling gorgeous di alam semesta nih. pada aku, aku rase xder wanita lain yang boleh celen dia lah so kalo mak aku suruh aku kahwin, aku akan carik pompuan yg mempunyai ke-beauty-an yg memang au natural cam nih. sah2 x kan jumpa. haha!!

* alasan, x nak kawin sebenarnye....


semalam, birthday dia yang ke 34. dengan 6 org anak n partner hensem (kapel aku dulu tuh tapi dia caras) yg tercinta, aku harap dia bahagia n kekalkan ke-beauty-an dalaman n luaran tuh dengan sempurna spt mana aku kekalkan keanggunan dari sari pati minyak cenceman nyonya mener aku selama nih dengan seadanya.



n sbg birthday present dari aku, baru2 nih aku telah bekerjasama dgn magazine ternama Forbes dan menamakan dia sbg Top Forbes Celebrity 100 Most Powerful Celebs mengalahkan juara bertahan Oprah Winfrey di tempat ke2, Madonna ke3, Beyonce ke4, n Tiger Woods di tempat yg ke5. Brad Pitt cuma berada di tempat ke9 n sehingga kini aku masih lagi belum tersenarai. xper, thn depan cuba lagi (saya akan cube buat yg terbaik spt mana kata pelajar AF...yang ado!)



again, wish u all the best n remember, you are not old... you just youthfully challenged!!!!

luv;
shaz jolie-pitt johar aka jejaka anggun.

6 ulasan:

  1. laju siot ko apdett...kikiki

    BalasPadam
  2. happy b'day angie..nak selit gak citer brad arini kantoi tak mandi sebab sebok urus anak2 n he's just wipe pki baby nyer wipe tu....iieewww...

    BalasPadam
  3. jed;

    semata-mata!!!!

    buyui;
    kat mana baca citer tuh? mat saleh kengkadang ikut dan jer... x mandi pun x per!!!

    BalasPadam
  4. ader la shaz yg pasal baby wipe tu.. cuba gugel pakai nama brad pitt..

    BalasPadam
  5. ye ker jed;

    oke aku google skang!!!!

    BalasPadam
  6. i baca kat paper kosmo! arini..

    BalasPadam