Khamis, 9 April 2009

tamu dah pulang. aku pula terbang.



tamu kehormat aku dah pulang semalam.
aku nampak muke diorang sedih
aku tak sure sedih sebab tinggalkan aku
atau sedih sebab lega dapat juga balik akhirnya.

aku dah lakukan sedaya upaya jadik host yang baik
dan berperibadi mulia.
aku harap diorang gembira
dan berpuashati dengan layanan istimewa yang aku beri.
heheh.

malam nanti
aku pulak yang jadi tetamu orang.
aku akan fly ke sydney
duduk sana dalam enam hari.

aku harap aku akan jadi tamu yang baik
dan berperibadi mulia.
and aku harap host kat sana pun
tak segan silu
memberi layanan istimewa
kat tetamu yang yang baik
dan berperibadi mulia ini.
amin.

ps: still tunggu gambar2 percutian di melbourne/victoria dr tetamu aku nih...

5 ulasan:

  1. best giler bro..
    dpt jalan sana sini..
    tak der poskad ke..?? ehehe :P

    BalasPadam
  2. adam and jed;
    ada rezki jalan jer lah... xder rezki duduk jer umah.

    BalasPadam
  3. tamu ko sedih nyesal x blk awal2

    BalasPadam