Selasa, 28 April 2009

berita terkini



rumah aku dihujani dengan 53 missed calls
dan berbelas voicemail yg tak bersuara
yg semuanya datang dari nombor yg private

peringatan pada kalian semua
jgn sesekali memanggil nombor aku menggunakan private number
kerana segala panggilan anda
akan disamakan dengan panggilan telemarketer dari india
yg tak akan aku layan!!

tetibe aku risau.
mak sakitkah?
ada orang meninggal kah?

sudahnya teman rumah aku kata
itu kawan dia kat sydney
nak minta tolong jadi referee
kalo ada orang call dia pasal kerja.

haram jadah!!!!!!

ps: teringat kat KL, kalo ada telemarketer call, aku pass phone kat anak buah umo setahun. biar budak kecik tuh layan call diaorang... hehehehe...

10 ulasan:

  1. referee ape?netball ke miss universe?erk...mis univerese org panggil reff ke?:)

    BalasPadam
  2. referee ape?
    pertandingan bunyi kentut tercomel ke?

    BalasPadam
  3. hahaha

    pass kt anak buah umo setahun
    best3 :D

    BalasPadam
  4. buyui n abhir,
    referee tuh kalo nak masuk keje kan kene bagi nama at least dua org dlm resume....

    apis (apa nama sebenar loe?)
    cuba buat. nescaaya akan menggembirakan kanak2 dan menyakitkan ati si pemanggil.

    BalasPadam
  5. aku sket yg bawah tu.. ~ahaks leh pakai.. ehehe

    p/s: call la.. call la

    BalasPadam
  6. bile dak kecik tuh dh besar

    karl nk suh buat report polis la

    hahaha

    sbb kire cm jejaka anggun dera die haha

    BalasPadam
  7. jed n karl;
    ini bukan deraan kanak2 bwh umur. budak2 tuh lagi suka main tepon!!!!!

    BalasPadam
  8. erk?bukan referrence..tak terpikir lak..(termalu ni)

    BalasPadam
  9. lahh tuh jer cal mcm ader urgent pulakk

    BalasPadam
  10. cikgu;
    reference tuh rujukan. org yg dirujuk dipanggil referee. sekian. nak contoh ayat? hehehe....

    jenab (comey nama tuh);
    mmg dah bangsa menggelupur. call mcm urgent!!

    BalasPadam