Sabtu, 18 April 2009

mari kita minum nenen




dalam aku sibuk mencari cari idea untuk menulis siang tadi
aku terjumpa pula satu artikel dalam majalah New Idea.
nih artikel pasal seorang wanita di Australia
namanya Georgia Browne
yang bukan saja menyusukan anaknya
malah dia turut menyusukan bapanya
dengan susu dari badannya sendiri....
kau orang terkesima?

menurut Georgia Browne,
dia ada menonton dokumentari
mengenai sorang lelaki di US
yang telah pulih dr penyakit kanser prostat
setelah meminum susu ibu dari bank susu
dengan mencampurkannya ke dalam milkshakes...

Georgia yang kebetulan mempunyai bapa
yang menghidap kanser kolon
turut sama mencuba kaedah tersebut
apabila dia membenarkan bapanya
meminum susu badannya sendiri
untuk dicampurkan ke dalam cornflakes.

**tak ada lah dia bagi bapak dia nenen tetek dia... kau gila gila.....

so far alhamdulillah (tetibe)
selepas sebulan meminum nenen
doktor mendapati yang kanser yang dialami telah mula beransur pulih
dan walaupun doktor ada mengatakan yang susu badan itu
belum terbukti lagi berkesan dalam mencegah penyakit kanser 100%
tapi Georgia berkata dia akan terus menenenkan ayahnya
selagi nenennya berair....

lucah tak citer aku ari nih?
hehehe.... harap2 aku tak kena kanser sebab aku tak suke minum susu!!!

14 ulasan:

  1. gosh!torkojuit den..penulis cuba menterkejutkan pembaca..

    BalasPadam
  2. hahahaha....
    best best... jom minum!!!

    BalasPadam
  3. haha...sangat menarik...mungkin inilah jawapan tuk penyakit kanser....

    BalasPadam
  4. nabil;
    so apa lagi maybe kita leh propose to health ministry??

    n abir;
    orang suruh minum nenen
    bukan gentel nenen...
    jgn nak miang!!!

    BalasPadam
  5. setiap penyakit ada penawarnya...

    BalasPadam
  6. yer cik liana mmg menakjubkan walaupun blom terbukti betul ke tak lagi....

    cik lepri...
    btol tuh kalo xde penawar xder la tokey obat!

    BalasPadam
  7. hiskk...

    entri yg spara lucah.


    tak ssuai utk tatapan org yg bru mlawat n berkenalan dgn blog ini.


    hehe....

    slamat bkenalan~~~*smbil bwat muka malu2 kambing*

    BalasPadam
  8. oh sangat jahanam itu perempuan. org putih ni kdg2 tahap bongok mengalahkan kerbau pendek. hahaha


    -belle

    BalasPadam
  9. belle;
    tuh cara dia nak mengubat ayahnya. biarlah!

    marlena;
    tuh kat dada ko yg mcm putu piring tuh...

    BalasPadam
  10. muahahaha...

    lucu.. lucu...

    ;;)

    BalasPadam