Selasa, 14 April 2009

back to geelong




flight aku tinggalkan sydney
seawal enam pagi.
di ulang seawal enam pagi.
tu bererti aku kene pergi airport
seawal lima pagi.
tuh bererti aku kene siap siap
seawal empat pagi
tuh bererti aku tak tido langsung
sepanjang hari semalam.
sebab kalo aku tido
jawapannya
aku masih lagi ada kat sydney skang!

sekarang aku ting tong.
dalam flight aku tido
tapi kene kejut
bila stewardess tua bagi makan.

dalam bus ke city pun aku tido
tapi sebab bas penuh aku rasa
kepala aku asik head banging
sepanjang masa.

dalam tren pun gitu
tau2 dah sampai.
nasib baik seat dia lebih selesa
dari seat KTM.

sampai umah
aku terus passed out
sampai ke petang.

sekarang aku ting tong lagi
nak buat keje aku yang delay lagi
nak masak dinner lagi
nak rehat2 lagi

geez... sesungguhnya travellin itu memenatkan!!!!

6 ulasan:

  1. tak pa..tido lah puas2
    jangan tak bangun2 plak
    :P


    pesanan ini dibawakan oleh en me yang sombung lagi anggun !!! hohohohoho

    en shaz , me tak sombung
    me cuma bussy
    harap mengerti
    uhuhuhuhuhuhuh

    BalasPadam
  2. ting tong ting tong ting tong

    byknye repetition

    hv a good rest ya

    BalasPadam
  3. pegi vacation lagi?
    ya. hav a gud rest dude!

    BalasPadam
  4. cik mat:
    ye saya maafkan. lenkali jgn buat lagi ek!!

    cik karl:
    ada bende yg perlu kita repeat byk kali. baru masuk dlm kapla!

    cik addy:
    dah org jemput, kita gi jer lah....

    BalasPadam
  5. saye pn djemput. saje tak pegi ;p

    BalasPadam
  6. marlena jgn buhung... ko tetamu tak diundang!

    BalasPadam