Jumaat, 24 April 2009

greatest fashion icons of the 20th century!!

aku menelek majalah New Idea dan terlihat nama insan2 famous yang telah dipilih untuk menjadi greatest fashion icons of the 20th century bermula dari tahun 1940an hinggalah ke 90an sebentar tadi.

pemilihan ni dibuat bulan lepas melalui undian orang ramai semasa Clothes Show Style Awards, so di sini aku lampirkan jer lah wajah2 fashion icon tersebut. enjoy guys!

untuk 1940s, Marlene Dietrich. entahlah aku pun x kenal sapa dia nih:

1950s, si cantik molek, Audrey Hepburn:

1960s, bintang Bond, Bridget Bardot:

1970s, singer kumpulan Blondie, Debbie Harry:

1980s, sapa lagi kalo bukan Madonna:

1990s, supermodel terkenal Kate Moss:

dan calon untuk 2000, aku:

nak jugak letak gambar separa bogel. jangan marah aaa...

14 ulasan:

  1. * pitam !!!!!!
    tgk pic yg last

    nak jugak tuuuuuuuuuuuuu
    hohoohohohohohohohohohoh

    lepas nie buleh lah buat

    en shaz n the fan club
    calll me...owhhhh callll meeeeeeeeee

    BalasPadam
  2. wakakak..
    yang bwh tu paling tak bley blah bro...

    BalasPadam
  3. gedik!!
    promote diri..
    haha..
    igt ade modelling agency nak amik dia ar tuh..

    *pitam 27 minit

    BalasPadam
  4. hahaha... maklum balas dr pembaca semua akan dinilai oleh panel judges yang bertauliah....

    hahah...
    lucu lah korang nih...

    BalasPadam
  5. im choked!

    help!help!

    huuuu...

    BalasPadam
  6. ~ahaks.. gelak ajerr.. no komen

    ~komen aku ni sekadar memeriahkn je.. even tak de ape2.. ahakss~

    BalasPadam
  7. gile hot model yg last tuh
    wanted di sume modelling agency
    ngehehe ~

    BalasPadam
  8. kATE mOSS.Woh.

    2000?Ekeke.9 tahun lalu.icon 2009 teda? =P

    aKAKA.Gedik wweh! =p

    BalasPadam
  9. hahaha
    separa bogel or memang dah bogel?

    hahaha

    anyway
    audrey hepburn memang comel dan cun
    dah la suara sedap

    lalala~

    BalasPadam
  10. hot giler!
    punya la smgt tgk gamba atas2 tu,
    tang las skali, klaka.

    *separuh bogel**
    haha

    BalasPadam