Selasa, 29 Jun 2010

pengumuman! pengumuman!






i am looking for a short stories on any topic written in English about Malaysia, Singapore, Indonesia or Brunei to be published in Anak Sastra Online Magazine.

the story could be anything - traveling ke, experiences ke, masak2 ker, jatuh sungai ker, citer ko gigih gi Indon carik adik ko kene larikan ngan org lombok ker, ko jadik gigolo kat Spore ke, aper2 jer la asalkan ianya berkaitan ngan kelompok nusantara (which is either in Malaysia, Singapore, Indonesia or Brunei).

more info sile log on to http://anaksastra.com/.

thank you.




ps: nih dato K punyer online magazine so citer yg terpilih akan dimuatkan dlm mag nih punyer first issue. pls support him.


12 ulasan:

  1. wah! macam best je pakcik.. pakcik join x?? nak masuk tp bi kan hancur.. hhaha..

    BalasPadam
  2. majalah? good...ni lah masenye leh promote ttg malaysia

    kalo malaysia tentulah sinonim ngn makanan..

    BalasPadam
  3. Syah: try jer la, kalo x cube caner nak improve?

    Puteri: bkn. Sajer2 jer anta. Kalo ade entry menarek pasal topik tu nak dikongsi bersama pun oke.

    Ann: dah tuh? X reti2 nak antar cerpen anda?

    Buyui: kata cikgu english dulu kan? Xkan xde story menarek ajar budak2 skolah.

    BalasPadam
  4. alaaaaaa..
    manjenye lentok..
    nk nyelit kat tengah tuh!

    BalasPadam
  5. kisah pasal beli katil baru boleh ker?

    BalasPadam
  6. riben: x leh. bukan muhrim.

    hid: bole sajer. asalkan menarek.

    qarl: yerp. insya allah.

    BalasPadam
  7. kegeygehan kawin lari dgn suami boley x?? ngeee

    BalasPadam
  8. perghh..gmbr ang tetap pose yg terbaek r...kakakaka

    BalasPadam
  9. ed: bole jer. antar la...

    ray: manja x? ang mana p menghilang?

    BalasPadam