Khamis, 1 Julai 2010

segmen menjual diri...

ni ada few pics percutian aku ke phuket baru2 nih yg baru sempat aku upload. aku x tau nak citer panjang2 so korang tataplah wajah2 anggunku dlm pic2 nih puas2. moga2 jadi mainan dlm tidur anda.....




patong beach yg basah lencun. kawan aku kata kalo nak gi phuket, gi bulan dec-apr baru kering.


lepas breakfast kat hotel (aku stay kat Centara Sawaddi Patong Resort *formerly known as Best Western Sawaddi Patong) terus posing depan swimming fool.


lepak2 bilik tunggu hujan reda pastuh kuar carik makan utk lunch. jumpe satu restoren chumel yg jual makanan with a decent price. aku ingat owner dia masih lagi dibayangi ngan musim xmas sebab kat siling penuh ngan ornaments. hahah.


rupa2nye mmg konsep dia perayaan. skalik waiter dtg antar nasi bentuk hati. kau mampu celebrate valentine bulan june?


pastuh pusing2 town jap. jumpa Jung Ceylon Mall. the only mall yg kire meletop lah kat Phuket nih.


balik hotel lepas jalan2, terus feeling2 nyesebel main2 air hingga terdampar di tepi kolam.


mlmnyer celebrate bday dato K yg ker 16. juadah bday boi mlm itu ialah enchilada n blue margarita.


lepas dinner, kitorg layan muzik jap. ada grup thai girls nyanyi lagu nobody but you in korean. hahahah. bunyinya mcm dato siti nyanyi lagu inggeris.


esoknya memandang matahari sedikit naik, maka agenda berjalan2 di tepi laut dilaksanakan dgn jayanya. tgh panas, lepak plak kat bang la street carik air ngan snack.


oke. last pic. mak hayam bertemu hanjeng besar di tepi laut.


ha? kau puas? x puas lagik??? tunggu. nanti aku letak lagi banyak pic aku yer.....




ps: setelah dikajiselidik, aku dapati xder pic aku main2 air kat tepi laut pun yg sesuai diletak kat sini. semuanya nampak cam x menjadik. sian. apa2pun aku mmg enjoy bangat. next time nak datang ramai2 baru lagi havoc. jom?!!!

16 ulasan:

  1. skali tgk pakcik macam, artis r.. dua kali tgk macam...

    best r pakcik gi phuket.. lain kali org nk ikut..

    BalasPadam
  2. hahaha..bab valentine bulan june paling kelakar..

    gambar main2 air kat tepi laut tak sesuai??tak majalah mangga betul..haha..malam ni memang tidur lena la..

    BalasPadam
  3. at



    phewit, nasik bentuk love sangat menarikkkk!

    BalasPadam
  4. wah...beshnyer g phuket..naseb bek jmp jalan pulang..maklom la..hanjing tu besar sangat...ngee

    BalasPadam
  5. bunyinya mcm dato siti nyanyi lagu inggeris.

    stetment cam haram.haha

    BalasPadam
  6. haha...nasik dia still nampak mcm sweeettt githew bentuk love..june pon june lah...every month is valentine kot...

    BalasPadam
  7. syah: 2 x tgk mcm apa?

    iyll: a ah, ada jer halangan background sebab org ramai sngt.

    nur: at apa?

    ed: hanjeng tuh x kan mengapa2kan mak hayam lagi besar nih...

    vivi: ko setuju kan?

    buyui: nasi putih jer. x campur gula pun so x sweet.

    BalasPadam
  8. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME—WELCOME-- WELCOME
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME.WORLDCUP  
    ╔══╦══╗╔╦══╗  
    ╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
    ╔═╝║║║║║║║║║ 
    ║╔═╣║║║║║║║║    
    ║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
    ╚══╩══╝╚╩══╝
    SAY.NO.JUDI.BOLA
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    sorry beb.. Sejak kebelakangan ni tak dapat ziarah korang pasal ade problem komputer lah.. ni dah kembali normal cam biasa ye

    waduhhh grend banget kayak lo dok ber poya-poya kat sana ye... bisa-bisa aje ngak mau balik ke Malaysia dong... lain kali ajak gue join sekali ya pak jejaka angun

    waduh pak pasti akan menginap di sini lagi,makanya ajak kami ini kok enggak diberi kesempatan untuk jalan - jalan ke Phuket .

    gilak sexy sungguh ko dok bersantai kat tepi kolam tu... eeeeee... ni yang ko peluk hanjing laut tu beso betul tu....

    BalasPadam
  9. pergh, macam best je kat phuket

    BalasPadam
  10. nak gi lagi la mcm ni. dulu i stay kat northern patong, kat kamala. sewa skuter 2 hari pusing pulau sampai ke muang district dan tengok sunset kat pronthep cape. then lepak2 kat kathu waterfall lepas main golf kat loch palm. best siut!!!

    junceylon sangat 'bangsar' ok!

    BalasPadam
  11. Lama gila aku tak singah sinikan? Maaf .... BZ....Hehehehe

    BalasPadam
  12. afzai: apsal lu ckp indon? nih thai lah.

    seri: macam jer lah....

    hid: jom jom... bole jimba2... ahaks!!

    faiz: ko tau, aku sebenarnya nak carik kaunter ko ari tuh kat LCCT nak buat havoc biar ko dpt komplen. nasib baik ko xder.

    BalasPadam
  13. hehehe.. dato ct nyanyi lagu inggeris.. umpama feel valentines dlm bulan june.. ok, point utama disini.. apesal ko pegi x ajak aku wahai bapak hayam bergambar ngan hanjing besar????
    jeles! sekian.

    BalasPadam
  14. riben: saja jer. ko kan terlantar kat spital?

    BalasPadam
  15. STATEMENT SITI NYANYI TU MCM CIPAN + BABUN!!syoknya gi thai..tk pernah sampai pun sana.ingat bapak ayam mana la landing tahap sexy tu.

    BalasPadam
  16. sara: x penah sampai kalu, sampai2kan la...

    BalasPadam