Sabtu, 26 Jun 2010

nak rogol aku? marilah!!!


korang penah dgr pasal Rape-aXe? x penah? aku pun baru dapat tau pasal bende nih tadi. Rape-aXe nih merupakan satu alat yg dicipta oleh Dr. Sonette Ehlers dr South Africa utk membanteras gejala rogol yg banyak berlaku kat negara tuh.

fungsi bende nih mudah jer. kalo dulu org pompaun pakai cawat besi, zaman skang nih dorang pakai lah bende nih utk mengelakkan dia dirogol. cara pemakaian dia sama mcm kondom wanita iaitu dgn memasukkannya ke dlm *wok anda n suh dia duduk diam2 di situ. bhg dlm kondom tuh ada sharp teeth lebih kurang mcm razor blade so bile ada org cuba nak masukkan batang pinang mereka dlm *wok anda, bende nih akan cakup n gigit batang pinang tuh sampai sakit.

kalo dia nak tanggalkan, dia kene buat pembedahan or else kalo dia cuba tanggalkan sendiri, bende nih akan grip dgn lebih kuat sampai dia x leh kencing or berjalan.






ha... terkesima x korang baca??? dah sah2 lah bile dia gi spital nak cabut bende tuh doktor tau dia baru lepas rogol org kan? sudah semestinya dia ditangkap polis kan? bijak x idea doktor nih? ko kagum?

so kaum wanita n lelaki di luar sana, yg mana selalu sgt diancam utk dirogol sebab korang rase ko memang ratu simbol seks, silalah dapatkan bende alah nih di pasaran. pasaran mana aku x tau. mungkin korang kene pergi africa sebab aku x sure plak malaysia ada jual ker x bende nih. mesti xder sebab malaysia kan memang suke lambat2. ahaks!!!

**lihat jer video kat bawah utk mengetahui cara2 Rape-aXe nih bertindak.







ps: wok tuh mengikut kamus anak buah aku spt yg diajar oleh mak aku bermaksud pepek. contoh ayat: apa x pakai baju nih? nanti org nampak wok!!!

faham?? btw, mak aku dah discharged sekejap tadi. thx for your well wishes, guys. i appreciate it.

***sedikit info: mengikut perangkaan, South Africa mempunyai kes rogol tertinggi di dunia (termasuklah kes child and baby rape) dgn purata sorang mangsa dirogol setiap 26 saat. malah 16% of the population kat negara tuh telahpun dijangkiti virus HIV. masya allah. napa org avatar nih semua kuat main? apa yg korang makan? aku nak sikit!!!!

17 ulasan:

  1. x sempat nak update dah ada pengomen yg pertama? tahniah!

    BalasPadam
  2. hahaha.. wok tue cikgu prasekolah ajar as "kuali".. kelakar.. kelakar... cute kot bunyinye.. jgn ada budak AF amek as a tag diorg sudeh pas nih... pasti ai gelak guling2 k.. hehehe...

    alhamdulillah ur mom dh ok... get well soon k! kim salam kat mak angkat blogger yea!

    BalasPadam
  3. eeee~ best nyer diorang ada benda yang serba guna ni .. kurang la jenayah rogol and buang anak..wee~
    *tetibe.

    OMGawsh.. those african guys horny 24 jam kot..biasa lah, konek diorang pon sebesar langit.. hahahaha

    oh ya.. moga2 ur mom kembali hapy and cergas.. ^_^.. aminnn

    P/S : lelaki boleh pakai tak benda ni kat *wak kiter? hehehehe *gila jap

    BalasPadam
  4. aznee: dah ada dah kan? hahahah.

    terry: konek besar, nafsu pun besar lah eh?

    BalasPadam
  5. untuk jantan ader ker? hahaha

    BalasPadam
  6. hi..lei kan saya nak share page ni ngan kawan2 lain kat fb..i think all dis good as our in4mtion..tq~

    BalasPadam
  7. ganas3... perempuan simbol seks je ke kena ambik ni.. hahah..

    BalasPadam
  8. hid: ada. kondom berpersia durian. mau?

    sarah: sukati you lah.... suh dorg klik nuffnang i skalik.

    syah: awak pun kene gak en. syah....

    BalasPadam
  9. uish...gilelah alat ni...apesal jgk kaum fompuan african ni asek kena rape je ni?adakah mereka hot sgt?

    BalasPadam
  10. buyui: mmg la mereka hot. x tgk avatar ker?

    BalasPadam
  11. haah..purata dalam masa 26saat je??ok itu sangat menakjubkan..

    BalasPadam
  12. iyll: so bile rase nak pindah ke south africa?

    BalasPadam
  13. padan muka si perogol tu...

    BalasPadam
  14. ann: janganla ckp camtuh. terasa ai...

    BalasPadam