Ahad, 20 Jun 2010

ingin tahu rahsia untuk kelihatan tinggi dan memiliki sepasang kaki yg panjang?

caranya amat mudah. sila tarik seluar anda sampai ke dada. sekian.




aku bakal xder di bumi malaysia selama 3 ari 4 mlm. nak berjalan2 cari pasal di phuket ngan dato K sempena ari jadi dia yg ke 16 so aku tinggalkan korang dgn sebuah cerpen berjudul Rona di Danau Hati.

cerpen nih actually kontes dr blog http://naluri-ketiga.blogspot.com/2010/06/kontes-penulisan-kreatif-dcerekarama.html. so siapa yg berminat nak membaca tuh silalah pergi ke blog wordpress aku di alamat http://shazjohar.wordpress.com/ & jgn lupa berikan komen terbaek anda.

juga jgn lupa doakan aku menang.

bye!


ps: wishin' happy father's day to johar husin... semoga tenang di sana. i miss u...

17 ulasan:

  1. bestnyer pakcik gi phuket.. semoga pakcik menang.. :)

    BalasPadam
  2. rahsia kaki panjang menawan ade?

    BalasPadam
  3. salam,

    JA nk pi Phuket tu..leh ke kirim Phad Krapow sepinggan? hehe..

    BalasPadam
  4. syah: thanx.

    aladin: ada. tarik suar sampai ke leher.

    lynn: bole.

    BalasPadam
  5. hahahahahahahaha

    siyes gelak smpai pengsan bangun kembali pengsan kembali

    hahaha

    pandai kan cik shaz buat entry lawak antarabangsa ni

    BalasPadam
  6. bagus idea ne..tak pena terpikir plak..haha..neway h
    gudluck bang..:)

    BalasPadam
  7. Chokio/Qarl: org pendek ada tendency mati awal compared org yg tinggi tau so cepat2la tiru idea di atas

    BalasPadam
  8. adui la...hahaha!selamat berjimba di phuket...

    BalasPadam
  9. oyeke?? hepi besday utk dato K... jaga diri dari godaan2 aweks di sana.. hehehe... nak pesan seluar levis satu boleh?? tapi xnak la levis cap ayam.. saiz 24 ek?? hehehe..

    BalasPadam
  10. i nk ole2 tau... wah wah wahhhh.. amek feri mai langkawi dari phuket la..

    BalasPadam
  11. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME—WELCOME-- WELCOME
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
    ~۞~ Kembara~Mahkota~~Johor~۞~
    ~~۞ ~(KMJ) 2010~edisi~ ke12~۞~
    ~۞ ~~26 hingga ~28 Jun 2010~~۞~
    ~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Gilak seluar cawat sampai dada issshhhh tak senonoh....

    Selamat hari bapa pada semua bapa-bapa sedunia ye

    BalasPadam
  12. Pada para papa-papa..

    Selamat hari bapa pada jejaka angun nan ayu

    Abah oh Abah...
    Kerana abah aku disini
    Kerana abah aku gembira
    Kerana abah kuterasa bahagia…
    Terima kasih atas segalanya
    Abah oh Abah…
    Tak pernah kau keluhkan
    Semenjak kecil aku dibesarkan
    aku dimanjakan dengan belaian gurauanmu
    Teguran mu.. Marah mu..
    Tanda sayangnya abah pada anak mu
    Anak mu saja tak peduli dan buat tak tahu
    Abah oh Abah...
    Abah…engkau semangatku
    kau padamkan air mataku...ketika aku bersedih…
    Engkau penawarku ketika aku sakit…
    ketika aku ketawa .. engkau turut ketawa
    Abah oh Abah...
    Namun ketika engkau berduka ?
    Aku harap Akulah penawar duka laramu
    Tiap saat aku menghitung kerinduan terhadapmu…

    Doa ku untuk mu
    رَبَّنَا اغْفِرْ لِي وَلِوَالِدَيَّ وَلِلْمُؤْمِنِينَ يَوْمَ يَقُومُ الْحِسَابُ
    "Rabbanaghfir Lii Wa Li Waalidayya Wa Lil Mu'miniina Yauma Yaquumul-hisaab"
    "Ya Tuhan kami, beri ampunlah aku dan kedua ibu bapaku dan sekalian orang-orang mukmin pada hari terjadinya hisab (hari kiamat)"
    O our Lord! And forgive me, and my parents, and all the Muslims on the day when the account will be establishe
    Surah Ibrahim 14:41

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME—WELCOME-- WELCOME
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
    ~۞~ Kembara~Mahkota~~Johor~۞~
    ~~۞ ~(KMJ) 2010~edisi~ ke12~۞~
    ~۞ ~~26 hingga ~28 Jun 2010~~۞~
    ~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    BalasPadam
  13. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME—WELCOME-- WELCOME
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
    ~۞~ Kembara~Mahkota~~Johor~۞~
    ~~۞ ~(KMJ) 2010~edisi~ ke12~۞~
    ~۞ ~~26 hingga ~28 Jun 2010~~۞~
    ~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    gilak ko kalau angkat seluar tinggi tak mau... tapi kalau angkat skirt pink singkat paras pusat aku suka ahhhh... hakkkk.... mesti meriah you

    BalasPadam
  14. aku mau souvenir!mahu!mahu!mahu!!!

    BalasPadam
  15. iyl: jom!!

    aznee/riben/vivi: aku xder beli apa utk korang!!!

    afzai: wow!! sampai 3x komen? tahniah!!

    hid: dah cube ker blom?

    buyui: jimbaran.

    BalasPadam