Isnin, 28 Jun 2010

apa buat lama2 dlm blik air tuh?

aku jumpa satu vid yg menayangkan perbandingan di antara lelaki & wanita meluangkan masanya di dalam bilik air.

aku gelak plak bile tgk both comparison sebab aku rase aku mandi cincai2 jer especially kalo time terhegeh2 nak gi kerja. gosok gigi, cuci muke, sental badan, dah! x kuasa aku nak rendam2 dlm hot tub bagai. bath tub pun xder you all. mampu rendam dlm besen or tempayan jer. ahaks!

tp anda pula bagaimana? sama x ngan mamalia 2 ekor dlm vid nih??


How To Shower: Men Vs Women - Watch more Funny Videos

tapi (bg yg lelaki straight or bisex) kalo ada bende kat pic bawah nih dlm bilik air korang, lagi lamalah korang mandi kan? siap mandi wajib skalik la lepas tuh kan?


14 ulasan:

  1. bagi i.. i perlu setengah jam... 10 minit awal tu lebihkan berangan je.. huhuhu

    BalasPadam
  2. wehhhhhh gilak buat ape le lelama kat bilik air... ohhhhhh rupa nya jejaka anggun meramas ... ohhhhh tidakkkkk...

    aku nak oder barang tu 10 biji nak bubuh kat segenap penjuru umah buat pendinding toyol masuk umah boleh tak...


    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME—WELCOME-- WELCOME
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
    ~۞~ Kembara~Mahkota~~Johor~۞~
    ~~۞ ~(KMJ) 2010~edisi~ ke12~۞~
    ~۞ ~~26 hingga ~28 Jun 2010~~۞~
    ~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. ha ha ha ha

    menakutkan kan

    BalasPadam
  4. kene mndi lama2 br hilang penat...

    BalasPadam
  5. yang kat bawah tu.. omygawsh.. menakutkan.. hahaha..

    BalasPadam
  6. mandi sambil nyanyi2.. umah pakcik ada x yg pic kat bawah skali tu??

    BalasPadam
  7. salam,

    bilik air tempat jin kafir dan syaitan nirrajiim...

    tak kuasa aii lelama..seram yu.. ^^

    BalasPadam
  8. ade ke jual kt jalan tar benda ni agak2?ahaks!

    BalasPadam
  9. You allz... pd yg suke meramas, sile dptkan bende alah cik tek nih kat ebay. Ada dijual di sana yer.

    Tp yg suke meramas ciknek x tau plak kat mana dorg ada jual. Ngehehehe....

    BalasPadam
  10. haha..gamba tu taleh blah..

    BalasPadam
  11. teruja tengok pic last tu hmmmm

    BalasPadam