Jumaat, 11 Jun 2010

alahai anak omak.


nih dialog yg berlaku antara aku ngan mak aku pasal kakak aku semalam.

mak: ada orang ajak sue kawin baru2 nih. lelaki tuh mixed, sabahan ngan mat saleh. skang stay kat australia. apa kata kau?

aku: dah sampai seru dia dah mak, biarlah dia kawin. lagipun diakan dah lama single? *kakak aku tuh balu anak dua.

mak: dia kata nanti org tuh dtg merisik so ko dtglah sini. berkenal2an....




aku: mak dah kenal ngan org tuh ke blom? kerja apa? hensem x? kaya x? mana dia jumpa lelaki tuh? duda? bujang? muslim? ada adik? *soklan ada adik tuh ditujukan khas untuk diri sendiri. heheheh.

mak: ntah. sue jumpa kat internet. x sure plak dia dah jumpe mamat tuh in person ke belom.

aku: huh? wtf? belum jumpa nak ajak kawin??? hebat?? tahniah!!!

mak: hmmm... tu lah.... nak tegur dah besar panjang....

aku gelak jer. x sangka lah kakak aku sorang nih gigih nak berlakikan mat saleh. nak caras kehebatan aku ler tuh...




apa2pun, ingatlah pesanan aku nih kawan2....

apa yg kita nampak dlm webcam tuh x sama ngan apa yg kita nampak depan mata. its all about angle yea... berwaspadalah!!


ps: pada sesapa yg berminat utk membaca cerpen berjudul Milah, sila layari laman web ini: http://shazjohar.wordpress.com/ n feel free to leave a comment. thanx.

14 ulasan:

  1. hehehe.. betul... yg depan mata, yang selalu jumpa pun boleh kena tipu... inikan pulak yg tak pernah jumpa kan??

    BalasPadam
  2. yeay i'm the first bg komen!!! hehehe..

    BalasPadam
  3. aznee: sampai 2 kali tuh. hebat.

    BalasPadam
  4. haa... tu la cinta zaman sekarang.. mula di internet...

    katanyer orang putih + sabahan..
    tengok2.. jawa + thai.. boley camtu?
    uhuhu

    BalasPadam
  5. tak boleh la! >_<;;

    I nak cinta story ala2 P.RAMLEE!!!
    *meroyan

    BalasPadam
  6. perghhhh..brani kakak ko bang..

    BalasPadam
  7. terry: tgk kat astro.

    hid: kan?

    chokio: tuh la... hebat kan?

    BalasPadam
  8. Untuk tatapan sahabat semua
    WELCOME.WORLDCUP  
    ╔══╦══╗╔╦══╗  
    ╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
    ╔═╝║║║║║║║║║ 
    ║╔═╣║║║║║║║║    
    ║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
    ╚══╩══╝╚╩══╝
    SAY.NO.JUDI.BOLA
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Salam lama betul tak ziarah cozz ade buzzy sikit lah maaf ye lambat sampai blog kamu ye…


    uhhhh gilak mau tawin ngan mat saleh... selera melampau beso... ishhhh aku terbayangkan sesuatu kalau tawin mix ngan mat saleh... Ooohhh tidak kepala otak aku lucah melampau...

    aku suka berkenalan ngan awek -awek kat livejasmin.com ahaaaa syoknya

    BalasPadam
  9. ahakz...baka mat saleh...naughty america..o yeahhh...wakakakakaa

    BalasPadam
  10. afzai: dah adiknyer pun kawin ngan mat saleh. kakak ikut sama laaa....


    ray: naughty america? ahaks! ye ker?

    BalasPadam
  11. so jd ke...leh caya ke ni...haish....nk kata kena bomoh pki internet bagai leh ke hembus2?

    BalasPadam
  12. buyui: ntahlah.... lom jumpa kakakku lagi. nak kene sound dia nih.....

    BalasPadam