Khamis, 3 Jun 2010

tuhan ajak aku kawin.... kau ada?



sat tadi tgh aku sibuk2 layan tenet, tetibe aku terjumpa satu artikel tentang sorang lelaki india yg teringin nak kawin ngan tuhan. hahah. bukan anak raja, bukan selebriti hollywood, bukan juga aku. tp tuhan yer. TUHAN. korang mampu ker pasang angan2 camtuh? mampu?

lelaki nih namanya V K Saxena, 72 thn, n bekas pekerja railway. disebabkan taksub sgt nak dekatkan diri ngan tuhan, dia sanggup berpakaian spt Radha, kekasih tuhan Krishna. tgklah gambar dia kat bawah nih, gigihkan?



bile org tanya napa dia buat keje camnih, dia ckp tuhan Krishna yg suruh. si Krishna (atau panggilan manjanya Kay) dah propose ajak dia kawin. hahah. kawin kat mana dia x ckp, mungkin kat KLCC mcm siti nurhaliza ataupun kat Bali mcm Amber Chia.

yg aku x faham satu jer. kalo yer pun gay, kenapa mesti si tuhan Krishna ni pilih lelaki tua nih utk dibuat laki? aku selama nih mati2 ingatkan dia taste kat anak ikan. ahaks!!

tp kan, makin aku tenung makin jelas plak aku nampak yg mereka nih bagai pinang dibelah x bole blah. sangat matching. so tahniah la n semoga berkekalan hingga ke anak cucu!!



*disebabkan aku nih penah gak la tlg2 org pasang pelamin, aku nak propose kat bakal mempelai utk amik 2 ekor staf aku nih jadik pengapit. nak jadi bunga telur girls pun oke. awwww!!!


19 ulasan:

  1. euw.. perkara pelik sangat... tekanan emosi kot..lama x ditenun...

    BalasPadam
  2. JA nak kawen ngn sape plak ea? hik3

    BalasPadam
  3. psiko ar org tu....mcm2..

    BalasPadam
  4. ke membawa verangan dr budak spi ke tua nk kawen ngn tuhan dia ni??tgk gaya dia pon rasa2 tuhan dia x taste kot...?

    BalasPadam
  5. tiada kata2 yg mampu kuucapkan lagi =.='

    sepi sgt ke atuk 'bf kpd Kay' tu?

    BalasPadam
  6. PS: a ah sepi mcm citer sepi.

    buyui: ish, tuhan yg ajak kawin so tuhan taste la tuh. cube jgn dengki ngan jodoh org.

    ann: mungkin dia berkata benar. allahu alam. ;p

    alien: calon ramai sgt sampai x atu nak pilih

    ed: tenun songket ker batik canting?

    yg lain2: hmmm... korang mampu?

    BalasPadam
  7. kepelikkan.. lama sgt membujang sbb xde org nak kowt.. hahha..

    BalasPadam
  8. you ni gilo lah JA !!! and you buek orang gilo sama .. sakit perut dah gelak nih. at least you make my day!! thanks.


    AiLing.

    BalasPadam
  9. syah: so hang jaga2 lah eh....

    liling: welcum!

    BalasPadam
  10. hahaha..gamba taleh blah la..siyes..btw tua nye pakcik tu..tp apsal nmpk cm muda je??i mean umo mcm 60 ade juga..huhu

    BalasPadam
  11. Mungkin dia nampak mude sebab ada cahya keimanan

    BalasPadam
  12. ┌─┐ ─┐
    │▒│ /▒/
    │▒│/▒/
    │▒ /▒/─┬─┐
    │▒│▒|▒│▒│
    ┌┴─┴─┐-┘─┘
    │▒┌──┘▒▒▒│
    └┐▒▒▒▒▒▒
    └┐▒▒▒▒┌
    Peace no war...
    Sama2 la bagi sokongan atas usaha bersama ini..
    Kami mengecam kezaliman ISRAEL terhadap saudara Gaza http://firestartingautomobil.blogspot.com
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Sorry aku lambat balas... agak sibuk kebelakangan ni

    gilak betul ... aku memang tak mampu zahirkan kata kata... mau aku kena gam dari berbloking klu aku bagi komen merapu ni...

    but awek mhindustan tu ade misai aku tak selera nampaknya... bukan test aku cehhh.. nak muntah

    BalasPadam