Sabtu, 3 April 2010

pengantin popular

happy good friday pada yang celebrate jumaat yg baik tadi n happy easter pada pekerja2 reban ayam yg dok sibuk mengutip telur2 gred A omega 3 utk dijadikan easter eggs pada tahun nih.....

aku xder citer apa. penat bekerja. meeting pagi2 buta tadik pukul sembilan sampailah ke pukul satu n lepas lunch break, sambung keje lapan jam sampai kul 10 mlm. gilo kan? balik umah, lepak2 tgk desperate housewives n sbl tido gigih jugak nak pose satu entry.

bukan apa, aku terjumpa gambar kawin pasangan pengantin nih n aku rase nak share kan la kat semua. menariknya bila aku tgk pic2 nih, pic pertama buat aku teruja, pic kedua buat aku terkesima, n pic ketiga menimbulkan rasa simpati.

hmmm... kenapa? gunakan imaginasi anda & renung2kan picz di bawah....







aku harap jodoh datuk n datin paduka berkekalan. nampaknya mereka berkongsi minat dan rahsia kecantikan yg sama. ;p



ps: salam takziah kpd keluarga allahyarham din beramboi. semoga roh arwah ditempatkan di sisi roh2 yg disayangi allah swt. amin.

19 ulasan:

  1. uitsss..bsa ja pn..ang jeles kaa??..kakakaka...


    erkk..tkziah...

    and epi gd frday...

    BalasPadam
  2. salam ...

    hahaha ... love to read ur blog la ...

    tc

    BalasPadam
  3. pic pertama : Alhamdulillah =)
    pic kedua : Waaahhhhh!
    pic ketiga : Alahai.....

    BalasPadam
  4. sungguh dramatk sekali...

    BalasPadam
  5. akad nikah kt mekah tutup aurat..dh balik malaysia tayang dada..astaghfirullahalazim..

    BalasPadam
  6. yg pting datuk n datin paduka panggil Ziana Zain performed kat wedding diorang haha

    BalasPadam
  7. yg syoknya datuk paduka tu i notice dh pandai dh gaya2kan rambut mcm org muda...[i compare dgn pic sebelom diaorg pegi mekah...kt mekah tu datuk paduka tutup aurat yakni kepala so x nampak la rambut]

    BalasPadam
  8. masa jejaka nanti jgn lupa jemput saya yer..teringin nak jadi pengapit...uhuuh

    BalasPadam
  9. gigih nak akad nikad kat mekah...........pastu balik mesia....nan hado.....curlasstt x imaginasi or umpatan aku ni? hehehehee

    BalasPadam
  10. ibi: imaginasi kita x sama.

    aznee: heheheh.

    aireel: JA nikah kat tepi pantai seychelles la.

    gadis KG: apa yg mcm2 ada?

    buyui: hehehe. imaginasi kita sama. muke pun dah ketat especially pic ketiga.

    qarl: nnt wedding ai, ai panggil mariah carey.

    putra: kat msia pon ramai yg buat camtuh. nikah kat masjid tutup litup, sanding pakai baju tarzan. tuh dia....

    syah: drama sebabak?

    alien: pic ke4?

    haza: really? thanx...

    ray: pandang betul2 picz tuh....

    BalasPadam
  11. perlu ka nikah jauh2?

    riak? entah la..

    pic1: tutup aurat - alhamdulillah
    pic2: alahai sweetnya
    pic3: seram tengok

    takziah..

    tanak komen pedas2 diri sendiri pun banyak dosa nak kutuk2 otang lain..

    BalasPadam
  12. biarlah..duit dia..suka hati dia nak wat cmner..kubur lain2..biar dia tanggung..tegur camner pun tk guna..kutuk cmner pun tk guna..dorang tetap wat derk..

    BalasPadam
  13. bilis/akukah: diorg ada duit biarla... kite doakan saja mereka happy.

    BalasPadam
  14. kawennn.. best best best...


    *maca x caya Din Beramboi da x de..
    Al-Fatihah..

    BalasPadam
  15. nak cari datin paduka buat bini la...

    BalasPadam
  16. hid: muke kene ketat sikit mcm dato paduka kalo nak bini datin paduka oke....

    BalasPadam