Rabu, 25 Ogos 2010

chantek ker kau?


aku terlepas tgk miss universe 2010 mlm semlm. tak teringat pun pukul berapa repeat kat TV tp apa yg pasti pagi tuh aku dah tau result nyer dr kawan aku. gigih kan dia? top 15, top 10, top 5 n pemenangnya seperti yg korang boleh check kat google ialah miss MALAYSIA!!!!







oke, oke, tarik nafas n lepaskan. aku tipu. bukan dia... heheheh. pic kat bawah nih ha....







laaaa... bukan dia jugak. dia dah tinggalkan dunia pondan.... KATANYA!!!!!

yg bawah nih haaa....








haaaaa..... yg nih baru betul!!!!!

tp bukan miss malaysia yg memang laaaa!!!!! gile ker kau nak bagi miss malaysia menang??? malaysia mana la penah menang miss-miss nih. dah sah2 la miss malaysia x berapa cantik IQ atau x berapa nak pandai tonjolkan diri. miss2 negara lain selain muke meletop, PR pun bagus, tuh pasal la dorang slalu dpt masuk ke final.

pemenang sebenarnyer ialah miss MEXICO. nama dia Jimena Navarrete (aku yakin lepas nih ramai lah adik2 bertukar ke nama nih kan?) so congratslah kpd beliau kerana skalik lagik telah membuktikan bahawa perempuan latina mmg makhluk paling meletop dlm dunia nih!!!

malas nak citer banyak, korang bandingkan jerla wajah pemenang ngan wajah wakil kite kat atas. makan ati kan?




n aku jugak bangga dgn wakil dr asia, miss philippines. dia dpt masuk final, top 5 you all. muke very the exotic. sah2 lepas nih dpt offer berlakon telenovela filipine. kalo x jadik mermaid, jadik werewolves. hehehe.



nih pule wajah2 penyokong2 beliau di tanahair... lihatlah betapa taksubnye mereka...... ada sesapa yg berlagak spt mereka2 ni di depan kaca TV semlm?

*video agak besar... saja jer aku nak bgi korang puas tgk....





ps: agaknya kalo miss malaysia menang, mesti govt declare cuti umum kan?

18 ulasan:

  1. xkn nyer pakcik, nk bg cuti sbb miss2 ni.. tp xmustahil.. hahahah..

    BalasPadam
  2. ahaha sudahnya..*refer video

    BalasPadam
  3. syah: govt malaysia kan pemurah

    ina: ko suke lah kan?

    BalasPadam
  4. peh tu mesti bagi gelaran Dato" kalo Malaysia menang

    BalasPadam
  5. siap bg tanah walupon Miss Malaysia je..

    BalasPadam
  6. silap..siap bg tanah walaupon pertandingan miss2 universe ke..miss world ke..

    BalasPadam
  7. hahahahahaha..
    aku suka tgk video tuh..
    kehkehkeh...

    BalasPadam
  8. haha..nasib baik tak roboh katil tu..

    BalasPadam
  9. eh silap haribulan kena ceramah sebulan seumur hidup oleh pendakwa agama....kena kotok kat belog2 puaka....[sebab miss2 ni kan ada program pakai bikini n evening dress maut bagai....layak ker tapi?????]

    BalasPadam
  10. hahaha..lawoks vid tu JA...mcm lagak aiolls tgk kekalahan BRAZIL.....hahahaha

    BalasPadam
  11. dpt title datuk kot...hehe

    BalasPadam
  12. Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..
    ♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
    ♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
    ----==--Ramadan Mubarak---==----
    أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
    (_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
    ♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
    Salam ramadan Al Mubarak..
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Sorry lahhhh lama tak ziarah coz aku agak sibuk bila nak menjelang raya niiii....

    Miss Uni ni yang aku tengok cantik ni macam preety Zinta woooo comel .... kalau aku bawak balik raya kira bawak balik tunjuk mak aku mau pengsan mak aku ni....

    tapi wakil Malaysia tu tak lehhh cari makan lah wehhhhh.... pulang awal tangan kosong tak yah masuk bertanding lahhh...

    Apa kata kalau ko jadi wakil Malaysia mesti ko menang sorak aje kan,,,,

    BalasPadam
  13. Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..
    ♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
    ♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
    ----==--Ramadan Mubarak---==----
    أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
    (_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
    ♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
    Salam ramadan Al Mubarak..
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    weeeehhhh kat video tu telompat-lompat sampai bergegar skrin komputer aku... nasib baik tak jatuh dari meja lah komputer aku ni... jangan lompat kuat-kuat sangat roboh meja computer aku ni weehhhhh

    BalasPadam
  14. afzai: kalo aku yg jadik wakil malaysia... bergegar satu dunia nih... bukan katil jer yg gegar tau!!!

    ann: mungkin!

    azataq: tp yg masuknyer org bukan islam kan?

    riben/iyl: suke korang eh?

    daya/buyui: mungkin!!!!

    BalasPadam
  15. hahaha... best la bc blog u

    BalasPadam