Sabtu, 28 Ogos 2010

ada sesapa nak buang anak?


semenjak dua menjak nih aku tetibe timbul nafsu nak buat anak. eh bukan buat... hehehe. nak dapat anak. tp caner nak dapat anak kalo x buat anak dulu kan???

whatever lah. yg penting mmg lately nih aku cam teringin plak nak ada baby. kalo bole nak baby girl. aku siap dah booked satu name utk baby girl aku tuh nanti tp apakah namanya biarlah rahsia... nanti korang curik.



masalah problemnye skang, nak beranak tuh bukan senang.

1st thing, aku kene kawin. ini masalah yg utama. ketama, aku xder duit nak kawin lagi n kedua aku xder nafsu pun nak kawin lagi. abih camno?

2nd thing, nak amik anak angkat. ikut proper channel mmg payah. aku org jantan so umah kebajikan x kan bagi aku bela baby perempuan. dorang risau aku rogol ker liwat ker molest ker baby tuh kan.... lgpun bukan muhrim tuh. haram.



3rd thing, nak upah ibu tumpang pun kene berduit. ada tuh mintak lebih 10K. aku pun faham gak, dia dah penat2 ngandung utk 9 bln x kan aku selamba nak amik free.

susahkan? kengkadang aku terfikir alangkah indahnyer kalo mana2 ibu yg nak campak or bakar baby dia dlm tong sampah tuh yg sudi bagi aku baby yg innocent tuh. aku yakin aku leh jadik bapak yg baik yg akan membela budak tuh sampai jadik org yg baik2. insya allah.




hmmm... tapi kalo dapat baby girl x leh lah aku nak buat gaya kat bawah nih time terdesak biler pampers tetibe dah abis.....


cid:image025.jpg@01CB2FE4.A9389DE0


12 ulasan:

  1. kahwin jer pakcik..
    xde duit??
    pakat dgn pengantin perempuan itu..
    sharing2.. xpun buat yg wajib jer..
    xyahlah nak buat wedding of the year lak..
    xde nafsu kahwin??
    lepas kahwin adalh nafsu tu..
    nafsu pun boleh dipupuk juga kan..

    BalasPadam
  2. pergh nak anak ka? dengan keadaan sekarang ni, rasanya u boleh cari yg free kat tepi2 longkang, dalam tong sampah atau gi mancing kat sungai2. mana tau jumpa baby dalam beg ker. boleh bawak balik dan besarkan sendiri

    BalasPadam
  3. ai pon ade terpikir gak nak amik sorg one day..tp kalau ikut proper channel ade ke dia nak kasik...?mcm payah je...

    BalasPadam
  4. cm x kuar je pic kt bwh tu.. ade link je kot ahaks

    BalasPadam
  5. aku pon sama nk de ank...cuci mata jer tgk anak org..huhu

    BalasPadam
  6. salam...

    mmg ramai yg saya kenal mahukan anak sendiri utk dibela. buat penghilang sunyi. investment utk alam akhirat pun iyer jugak. anak2 yg soleh la yg akan bantu kita makbapak ni bila dah mati nnti. insyaallah.

    tp, mereka yg mahu anak ini..selalunya diuji dgn berat. tak dpt. tak boleh. tak mungkin. yg tak mahu anak pulak, senang aje dpt. berderet2 pulak. siap boleh dibuang2 mcm sampah. masya allah..bagaimana 'manusia' boleh jd sekejam itu? harap2 ramai le yg baca entri JA ni. kot la nk bg anak kan..pd kadar berpatutan. drpd dibuang..

    BalasPadam
  7. syah: pandainyer cik syah berkata kata nih. ahaks!

    hid: ada gak tanya2 org india yg kutip sampah kat umah nih kot2 dorang ada jumpa leh tlg simpankan. so far lom ada rezeki lagi.

    buyui: adalah... org pompuan senang dpt.

    qarl: a-ah lah xkuar. abaikan jer la...

    ann: gi ah beranak.

    lynn: kan??? apa kata promo blog nih kat kengkawan yg suke mengagihkan anak tuh...

    BalasPadam
  8. huhuhu.. terharu baca...

    i yakin u boleh jadi papa yg baik... moga2 bln baik ni tetiba jodoh pun datang sama.. then, anak pun datang sama.. aik, mcm lain lak bunyinye... mcm kawen dgn janda lak..

    alamak!! tak tak!! dapat bini.. then, br dpt baby girl k!!! hehehe...

    BalasPadam
  9. .•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•.
    ----==--Kami Mengucapkan---==----
    Selamat Hari Kemerdekaan ke 53
    '•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•'
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com


    adoooiiii nape lah buang anak lagi tu... ramai lagi nak cari anak angkat tau... ni ade orang tak ade anak nak cari anak... aku pun sama aku ada anak tekak aje... but kalau korang pandai buat anak takan tak pandai tanggung... sendiri buat sendiri mau ingat...

    oohhhh sodap korang nak yang tak sodap kowang nak buang aje cehhhh... ingat anak kucing ke apa...

    agun ni pandai jaga anak orang lahhhh... apasal anak anggun ni macam mat salleh punya anak... putih mulus gebu kulit anak anggun ni

    Sorry Terlalu Lama Tak Ziarah Blog Ni but kita masih kawan sealam maya kan.... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...

    BalasPadam
  10. kan..sapa yang nak buang tu..baik bg kat org jer...teruk sungguh..[tetiba komen keluar dr tajuk...]dorg ni...isk isk isk....sedeyyyy

    BalasPadam
  11. afzai: dah mak ayah eh org putih, jadik orang putih lah anak2nyer....

    azataq: so sile2la contact saya kalo nak bg anak ok.

    BalasPadam