Khamis, 21 Januari 2010

macam kenal...



ada sorang mamalia nih request nak jadik kawan aku dlm FB 2 ari lepas. aku x kenal dia. x penah nampak pun muke dia kat mana2 tp dia tanya, kita pernah kenal ke?

dah lah pic letak sekeping jer so aku pun confuse dia nih sapa. aku fikirkan dia ex-school mate aku memandangkan lately nih ramai betul bebudak sekolah aku dulu yg nak add aku dlm FB. so no harm kan, aku pun approve kan lah dia.

*sorry lah, zaman aku tinggalkan sekolah dulu thn 90an. sah2 la ada wajah2 yg dah aku x berapa nak cam. diorang lain, ingatan memasing tajam kat wajah aku yg anggun nih. student glamer la katakan...

tetibe mlm tadi dia pop up kat chat box. nih soalan2 dia...




dia: nama sapa?
aku: shaz johar

dia: stay mana?
aku: rumah.

dia: keje apa? banyak travel nampak dlm pics?
aku: pelancong tetap.

dia: study kat mana dulu?
aku: sekolah.

*perbualan dipendekkan sebab banyak part merepek. konon2 terhibur ngan lawak jenaka aku.




tetibe....

dia: boleh x datang umah saya lepak2?
aku: huh? untuk apa?

dia: saja nak tambah kawan....
aku: lepak2 umah tuh bukan utk tambah kawan, beb... tuh nak tambah zuriat.

dia: hahahaha. lawak lah awak nih. bole x? meh la....
aku: *gulp! tanpa buang masa aku terus delete dia dlm FB.


ps: very lame la excuse awak yg nak bersenggama ngan saya tuh. awak ingat saya fasha sandha bohsia ker?

17 ulasan:

  1. salam,

    hahahaa..tergelak sat daku selepas m'baca entry ini..well, the 'book' has been judged. unfairly i reckoned :)

    BalasPadam
  2. wah2..'tinggi' betol maruah seorang wanita..adoii..

    BalasPadam
  3. kamu ni mesti happy go lucky punca org....entry kamu membuat aku tertawa....ahahahhah

    terima kasih singgah diblog saya.saya senang sekali mempunyai kawan seperti kamu......walaupun hanya di alam maya

    BalasPadam
  4. wahh...mantap yer jejaka anggun...ingt kan yg ajak lepak2 tu kaum sejenis..owh, memalu kan pompuan tol.

    BalasPadam
  5. heh!! tu lah pasallllll ... susah kalu anggun sangat ni. menaikkan nafsu orang melihat ja.



    AiLing.

    BalasPadam
  6. lynn: which book nih?? *tetibe blur.

    iyl: wanita timur kan?

    aireel: berkawan biar seribu. berkasih biar seribu gak. oke.

    shafira: hehehe. pompuan ke laki ke sama jer zaman skarang.

    liling: ikut nafsu lesu. hehehe.

    BalasPadam
  7. hahaha.... cam lawak je cite awk ni. zaman skarang ni mcm2 benda yg kite x sangka leh jd depan mata kite. huhuhu...

    BalasPadam
  8. hikhikhik..kenal jer terus ajk dtg uma
    nk kenal secara batin kot..
    ahaha

    BalasPadam
  9. ahahahahahaha! jap jap! OMG. dia lelaki ke perempuan? HAHA :D

    BalasPadam
  10. Bekasmu Shaz Johar22 Januari 2010 9:12 PTG

    sampai bila nak berpura2 ni sayang...
    let everybody know...................
    .....gay is yr lifestyle rite........
    ................143..................

    BalasPadam
  11. gay kot..tkkan pompuan!!!lain kali jgn anggun sgt..

    BalasPadam
  12. sempoi: biasa la tuh... zaman skang x sama ngan zaman kita dulu2.

    coklat: batinlah tuh tp dia x tau yg i nih zahir orgnyer...

    FN: jantina dirahsiakan. heheh.

    bekasku: yes i am gay. happy?

    akukah: nak buat caner. i x mintak dilahirkan anggun.

    BalasPadam
  13. wow...JA...peminat misteri sudah muncul...hehe...naseb baik JA tolak kalau x ade lg kes buang bayi kan...?=P

    BalasPadam
  14. buyui: heheheh. kes buang bayi mungkin xder. kes habis madu sepah dibuang mungkin.

    vivi: kan? ko la yg ajar nih...

    BalasPadam
  15. panjang lebar betul komen apek nih... sepatah haram pun aku x paham...

    BalasPadam