Rabu, 6 Januari 2010

hari terakhir di florida.



hari nih hari terakhir aku akan berada di sini. esok pagi2 aku akan fly ke Seattle. stop over kat sana sehari b4 sambung flight balik ke KL. aku x pernah gi sana but rasanya nak jln2 kat Pike Place Market, downtown Seattle b4 lepak2 minum coffee kat original Starbucks kat sana. korang tau x Starbucks Coffee tuh asalnya dr Seattle? x tau xper. nak tau google jer la eh.

aku spt biase la xder citer apa nak share. masih busy buat research n then nak buat goreng pisang utk dessert lepas dinner nanti. bye for now n talk later....



*nih wajah yg akan aku rindui sekembalinya balik ke KL nanti.



*nih plak pic terakhir yg aku amik sebelum matahari Florida terbenam dari belakang umah. gorgeous.



**suhu amat beku minggu nih. skang nih pun 5'c. doakan agar flight aku ke sana x kene cancel sebab blizzard. amin.




ps: just FYI, florida dlm bahasa sepanyol bermaksud bunga-bungaan (flowery). mungkin sebab itu lately nih aku asyik berbunga2 jer ala2 jaafar onn dengan bunga2 mataharinyer. harap maklum.

9 ulasan:

  1. okie.. jgn lupa buah kaki dan tangan buat diriku ini.,.

    BalasPadam
  2. jgn lupa gak kat diri ini.apa2 buah pun ok cuma buah 2 biji yg tututu dah ada cari yang lain..eheheheheh (unsur 18sx)ahahahha

    BalasPadam
  3. itu la.. lama giler kat sana...

    jeles i...

    p/s: nak itot xbole... huhuhu...

    BalasPadam
  4. nk fridge magnet 2-3 k

    nnt i pick up kat your house

    he hu he hu

    BalasPadam
  5. sila la amik banyak2 lagi gambar2 kt sana.....sekian...

    BalasPadam
  6. aireel: buah apa yg dah ada tuh? x faham la.

    aznee: nak ikut pun apa salahnyer...

    qarl: dana utk beli souvenir dah abis. yg ada based on first comes first serve basis. harap maklum.

    buyui: insya allah.

    BalasPadam
  7. jaafar On guna bunga matahari ke ? =_='

    BalasPadam
  8. syareena: abih tuh? bunga sabun?

    BalasPadam