Selasa, 5 Januari 2010

lihat tulang temulang ku.... ramping kan?

so ada sesapa yg dah achieve azam baru so far???
x yah angkat tangan. aku dah tau jawapannya.

aku spt biasa ber-online dari panera. panera tuh nama restaurant kat sini. dia ala2 subway. ada jual sandwich yg sedap2 n free refill 40x soft drinks kalo korang nak. x macam hard rock kat KL tuh. soft drink bole refill 2x jer. bengong.

oke. spt biasa. aku tgh gigih nak buat research nih. blogging nih pun sambil2 jer sebab aku jumpa 2 cute pics tuh utk dikongsi bersama.

so pada sesapa yg masih berazam utk menjadik kurus di tahun baru nih sila renung2 kan pic di bawah.





petua utk mendapatkan bentuk badan yg ideal spt di atas amat mudah. teguk sesudu clorox bleach setiap hari. sebelum dan selepas makan. amalkan sehingga bentuk badan yg diingini tercapai. insya allah dgn disiplin dan iltizam yg tinggi, usaha anda akan membuahkan hasil.

selamat mencube!!!!!!

15 ulasan:

  1. ha ha ha

    clorox je la eh

    xde alternatif laen?

    BalasPadam
  2. clorox? huhuu... cmner nak gemok lak? aha

    BalasPadam
  3. hahah seksi gila models ituu :) serious tergodaa :DD btw, clorox cap apa? cap pipit okay gak. selain leh kurus, leh putih sekali :D

    BalasPadam
  4. seriau daku nengok nyer..manusia mcm tu mmg songsang, Allah swt bagi badan cantik..nak ubah sana sini. kurus tinggal rangka mcm tu, tak ke mental namanya?

    daku pakai clorox buat cuci jamban je..lalala..

    BalasPadam
  5. hahaha..
    super imposed yg hebat!!

    BalasPadam
  6. haha..clorox jugak..camtu terus xidup dah..hehe

    BalasPadam
  7. wah...awal2 tahun ni ajaran songsang dah plak?ahahha

    nape nak kurus kan dah handsome,sure ramai peminta menanti kat malaya ni...nape x percaya ye.eheeh

    BalasPadam
  8. yang gambar kedua tu belah perut [ke?] bleh ltk air mcm kolah dh arr...

    BalasPadam
  9. qarl: ada lagi alternatif lain. racun rumpai contohnya. cuke getah pun org tua2 kata mujarab jugak. betul ke x, x sure plak sbb ai muda lagi.

    syuk: nak gemuk? makan sampai muntah darah.

    ween: xper. entry ni utk 15thn ke atas. harap maklum.

    chirol: xder lah. mana ada seksa. seksi tuh.

    syareena: clorox apa2 cap pun bole. cap kipas udang pun bole.

    lynn: lain org lain taste nyer. biarlaaaa.

    aznee: hahah. bagus penilaian mata awak.

    iyl: mana tau x idup? dah cube?

    aireel: nih bukan utk ai la. ai x yah kurus2 sbb dah mmg kurus kering pun.

    buyui: bukan. dia tarik nafas. hahahaha.

    BalasPadam
  10. hahahaa.nasib la badan yana xsekeding itu. ngeh2. upsss! breast dye pun selari ngan badan. ada breast ke tak tewh? hahaha!

    BalasPadam
  11. ntahla ada breast ke x. napa tanya? nak nenen ke?

    BalasPadam
  12. tamaoooo!!
    tidakkk!

    yana setia pada nenen lembu.haha

    BalasPadam
  13. ish.. siyes ker der org sekurus itu? yg aku pernah tgk kt tempat perang2 yg xckup mkn tuh jerr.. anarokkssiaaa kot.. heheheehe :)

    BalasPadam