Rabu, 3 Ogos 2011

gigih part 2.

dulu aku ada buat entry tajuk Gigih (sila klik) and sekarang nih aku nak buat satu lagi entry pasal kegigihan sorang lagi manusia...

manusia nih bernama Vaibhav Bedi, seorang lelaki India berusia 26 tahun yg dilaporkan telah menyaman perusahaan HUL (Hindustan Unilever Limited) kerana katanya produk keluaran sykt tersebut iaitu perfume AXE telah menipu dan menyebabkan ‘penderitaan mental’ kepada dirinya. sian...

mental dia menderita sebab dia dah guna produk AXE nih selama lebih dari 7 tahun tp sampai sekarang dia masih belum berjaya memikat perempuan. hahah. ko mampu?



korang baca kegigihan mamat nih pastuh renung2kan....

dia nih dah ikut segala arahan pada pek produk2 yg dia beli. contohnya mcm menyimpannya di tempat sejuk dan kering, letak jauh dr cahaya matahari atau tempat panas, menggunakan penggaris sebelum menyemburkan deodorant utk memastikan jarak di antara nozzle n ketiak dia at least 15 cm n yg paling penting, dia pernah pukul anak buah dia yg berumur 5 thn just because budak tuh main2 kat area almari dia. sesuailah dgn arahan produk tuh yg kata produk nih harus dijauhkan dari kanak2.

muke dia not bad lah utk stok2 tintidis tapi sampai ke sudah xder siapa pun yg ingin nak berdating ngan dia... sian ek?



so, skang dia dah serahkan semua produk yg dipakai (deodorant sprays,perfume sticks and roll-ons,anti-perspirants,aftershaves,body washes,shampoos dan hair gels) utk dijadikan bahan bukti. *tilam ngan cadar jer dia x antar sebab tuh kes lain. ahaks.


aku doa2kan agar dia menanglah dlm kes nih. kesian campur klaka gak citer dia nih. tp aku rasa kalo kalahpun x per jugak. aku yakin ada ramai lelaki di luar sana yg teringin nak ajak dia dating. muke dia bole tahan sedap jugak, kan? ahaks!

ps2: penyertaan KOUGAR KONTEST masih dibuka. sila klik di sini KOUGAR KONTEST utk mendapatkan maklumat lanjut. wasalam.

13 ulasan:

  1. muka boleh thn lepas tu mengamalkan pemakaian deodorant ek.igt sng nak carik org belah2 area situ yg gigih pki deodorant?

    BalasPadam
  2. hahaha adoi lah shaz. diulangi adoi lah!

    BalasPadam
  3. adeh...speechless....tp mcm lawok pun ada...hahahaha

    BalasPadam
  4. buyui: kan? memilih lah dia orang nih....

    hid: apa yg sakit?

    cherry: jgn nak speechless sgt....

    BalasPadam
  5. erm,, skunk muke market pon sush nak dapat awek.. oh, sentap =_="

    kew kekwat??

    BalasPadam
  6. em: carik balak. kuang3x....

    BalasPadam
  7. camtu me pun nak saman ADABI lah.
    sebab semalam masak sup,tak sedap langsung jadinya.
    huaaaaaaaa....habis sup seperiuk tanah,boncai rasa tah apa2.

    hahahahaha

    BalasPadam
  8. ayooo.. orng mcm ni pon ada meh??? fengsan sat...

    BalasPadam
  9. Bersih 2.0: Merakam Semangat Zaman/Capturing The Spirit Of The Times - An essay and short story writing competition in Bahasa Malaysia and Bahasa Inggeris.

    More than RM6,000 worth of cash, books and a cool limited edition diskopi's bersih t-shirt "melawan atas jalan bukan hanya atas talian" to be won.

    For those interested to capture the zeitgeist of our era through essay or short story and won those prizes please check it out the details, terms and conditions of the competition at:

    http://diskopi.wordpress.com

    You can also download the competition poster in jpeg files at diskopi blog and publicised it in your blog. And please spread the good words to all your online and offline networkings.

    Thanks.

    BalasPadam
  10. ed: ada... org mcm u pun ada kan...

    diskopi: dah terlebih umur lah... how?

    BalasPadam
  11. sinful: jgn nak sinful sangat....

    BalasPadam