Isnin, 14 Februari 2011

gigih!

lihat pic di bawah:






Kisah tragis nih berlaku kpd sorang gadis gigih bernama Janie Brown. Dia nih baru kene dumped dgn boyfriend dia setelah 6 bulan ber-couple… 6 bulan tuh. giler lama kan?

Dek kerana kesentapan sebab xder boyfriend nak menyambut hari Valentine hari nih, so dia pun gigihlah buat sandwich board advertise diri dia sendirik kat tepi jalan. Hahaha… giler gigih kan? Korang mampu buat camnih?

So pada sesapa yg ternampak pompuan nih tgh menjaja diri kat tepi jalan tuh, tolonglah jadik valentine utk dia. Kalo x jadik valentine pun, jadik bapak ayam dia pun hokey. Laku gak muke dia nih kalo kene jual… ahaks!!!!



Ps: aku x faham org dok sibuk2 kata valentine tuh haram lah, jgn buat maksiat lah, abis tuh kalo buat maksiat di hari maulidur rasul x haram ker?




* sila klik di sini utk kesinambungan BOBBY BIKIN PANAS enjoy!!!

10 ulasan:

  1. oit..ni statement apa nih?men jual2, haram2 ni? tpi i like jejaka anggunnnnn....i jumpa tdi minah ni kat tepi jalan..org dh booking masuk kete..skang dia ada kat lorong itam area brickfields

    BalasPadam
  2. u like jejaka anggun? awwww you....

    BalasPadam
  3. Dan jejaka anggun pun berkata-kata

    BalasPadam
  4. beli dua cucuk free satu cucuk :P

    BalasPadam
  5. frust tol minah ni....ciann.

    BalasPadam
  6. qarl: nak takut apa?

    ann: sian kan?

    buyui: cucuk tang mana?

    fauzi: apa yg betui?

    faiz: yer... berkatalah...

    BalasPadam
  7. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    selamat hari kekasih wahai kekasih Allah, Nabi Muhammad S.A.W...
    ۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    uihhhhh tak mau lahhhhh..... rasanya dah tak bergetah lagi niiiii..... habis madu sepahhh bersepah dibuang..... kadang cian gakkkk nak calun menantu gerenti kena tolak mentah-mentah Mak aku karang

    BalasPadam
  8. ntah2 banyak getah lagi. melekit2 lagi getahnyer mcm gam kayu... mana tau?

    BalasPadam