Sabtu, 19 Disember 2009

super nanny

malam tadi sempat aku gi visit anak2 buah aku 2 ekor terlampau nih. parents dia ada xmas dinner party katanya so kenelah aku ngan dato K jadik nanny sekejap. tp xperla, sebab ciri2 keibuan aku mmg terserlah so keje2 menjadik pengasuh nih bole la dikautim dgn sekelip mata.

lagipun aku mmg free kan so apa salahnyer berbakti sikit2. anyway, di bawah nih ada few pics yg sempat aku shoot ketika berada kat umah diorang. enjoy...



*some of the stocking stuffers yg dah sempat aku balut. tau stocking stuffer? ala hadiah yg org sumbat dlm xmas stocking tuh dipanggil stocking stuffer la.


*pemandangan di luar rumah.


*piglet.

*borak jap ngan kuda kepang.


*with madison. abaikan muke aku yg sedikit tembam.


*with riley. anggun kan kami?



ps: so ada sesapa yg nak amik jejaka anggun jadi bapa tumpang?

11 ulasan:

  1. hehe..enchek, secara jujur saya katakan..enchek mmg dah ada airmuka bapak org. ya Allah..cepat2 la temukan jodoh kawanku ini...aminn...

    BalasPadam
  2. memang betuk sudah ada seri utk begelar ayah or daddy.....ahahahah

    nape nampak tembam?erm....seronok holiday yer....but still handsome .....eheheh

    BalasPadam
  3. tembam tp handsome. oke lah tuh ek?

    BalasPadam
  4. hahahaha

    bapa tumpang?

    mcm menarik jer

    huhu

    npe x suruh ank buah JA tu menari je ngn kuda kepang tu?

    huhu

    BalasPadam
  5. shika: mmg dia dah menari pun... siap tunggang skalik. kuda kepang tuh leh kuarkan bunyi kuda. ahahaha.

    BalasPadam
  6. cute nyer bebudak itew....cuteee!!!dan umah dia pon menarek tertarek....soalan utk JA...x wt part time ke jadik santa musim2 xmas ni..hohoho!

    BalasPadam
  7. cute cam jejaka anggun kan? kan? kan?

    BalasPadam
  8. oho..canteknyeerr deco rumahh!!!!

    BalasPadam
  9. Salam Maal Hijrah…. Hijrahkanlah Diri Ini ….
    http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

    Rimbun dan redup kasihMu
    Kau tempat ku berpayung
    Di manakah lagi dapat ku rebahkan
    Rasa gundah ini

    Nun Kau teguh di sana
    Pengasih dan penyayang
    Pun ku masih terleka
    Meneguk ihsanMu
    Walau ku sedari

    Oh... nyamannya
    Bila diperlukan rinduMu
    Mengimbaulah sentosa

    Bentangkan ku permaidani
    Dari baldu berwarna putih
    Moga tak ku terasakan
    Cubaan yang ku galas ini
    Kepada Mu titianku
    Hijrahkanlah diri ini

    aku nampak ko agak tombam siut senag hati lah nampaknya.... isssshhhh anak sapalah ko bawak tu jadi couple tu... budak bawah umur ko boleh kena sebat beb....

    BalasPadam
  10. tetibe lagu permaidani nih kenapa? tembam tuh bukan tandsa senang hati. tu tanda nak membesar.

    BalasPadam