Jumaat, 18 Disember 2009

aku dan facebook.

terlebih dahulu aku ingin mengucapkan salam maal hijrah kepada semua. semoga tahun baru ini menjadikan hidup dan amalan kita lebih sampoerna hendaknya yer. insya allah.

actually, aku xder idea apa nak tulis. agak sibuk sedikit dgn keje2 amal n dinner show (statement artis tempatan). so aku lampirkan video di bawah utk bahan gelak tawa anda semua. ianya tentang pertanyaan sorang anak gadis yg amat sukar utk dijawab.

sila gantikan nama ibu itu kepada ganti nama pertama yakni aku. dan sila juge abaikan telor jawa indon yg pekat itu. maafin dia lho....



17 ulasan:

  1. chumell..
    takut tgk bdak 2 dduk atas kerusi 2..
    takut die jatuh..
    hehee~

    BalasPadam
  2. heheheh... budak tu memang superb!!!!
    show amal?? u buat ape ye

    BalasPadam
  3. rowen: alhamdulillah. dia x jatuh.

    green: sampai syurga katanya...

    bulan: saya sorang penulis. ada job nak bagi?

    BalasPadam
  4. salam maal hijrah...hai bertambah lagi usia kita..

    BalasPadam
  5. lynn: tambah sikit jer... x banyak...

    BalasPadam
  6. alamak...adakah nanti bakal anakku akan baca sajak cmni gak.....hehehehe!nk amik wt link kt FB la...tekiu...

    BalasPadam
  7. buyui: sediakanla jawapannya dr sekarang...

    BalasPadam
  8. salam maahl hijrah ..doa saya sebagani teman moga kamu bahagia dan cepat bertemu jodoh..amin

    BalasPadam
  9. aminnnnnn...... tadah tangan tinggi tinggi.

    BalasPadam
  10. buhung la cik syika nih. oke je org lain layan..

    BalasPadam
  11. ouh. dah blg tgk dah. td error la.

    lepas refresh balik, dah dpt tgk dah.

    huhu

    maaf ye JA :D

    BalasPadam