Selasa, 22 Disember 2009

filem biru keluar coklat


aku baru tgk citer avatar malam tadi. tgk 3D lagi. yg penting, buat bazir USD3 aku jer buat beli spek 3D tuh sebab xder apa yg spesel pun.

apa2pun, citer tuh mmg malatop. pic cantik betul. lebih2 lagi tang waktu mlm bile semua hidupan dlm utan tuh glow in the dark. sexy sgt. puak Na'vi tuh pun comel2. ala2 kaum asli afrika pun ada. bezanya dorang biru tp yg kat afrika tuh rentung.




wayang kat sini free seating so aku pun port la seat yg paling atas skalik. rasa sexy oke dpt duduk2 kat cinema besar ngan seat yg paling atas sambil layan coklat kit kat ngan hershey sepanjang 3 jam filem tuh berlangsung.

bile dah 3 jam tuh faham2 lah eh. ngan tisu xder, coklat pun dah cair di tangan sebelum cecah ke mulut, aku pun menggunakan kesempatan dlm kegelapan tuh utk mengesat jer lah lekit2 di tangan itu kat bawah kerusi ngan belakang kerusi depan. sesuai kan perangai aku?



abis 3 jam, kuar dr wayang, semua org pandang aku 2 kali imbas. memandangkan aku faham wajah anggun aku nih mmg x cukup kalo cume pandang skalik jer so aku biarkan jer lah mata2 nakal mereka itu memandang aku dgn rakusnya.

sampai kat keta, sebaik aku duduk jer aku nampak skinny jeans topman (nak gak letak jenama) itam aku , dah berwarna keperang2an. macam najis mutawasitah pun ada. tetibe plak aku sendiri terasa geli nak pegang.

rupa2nyer, coklat yg melts in your mouth, not in your hands td tuh dah terkena kat seluruh bahagian kaki seluar. siap belakang jaket skalik. aku sendiri x perasan ntah bile la tangan yg penuh coklat nih raba tubuh sendiri. hampeh betul. sudahnya plan nak melepak2 terpaksa dibatalkan. aku terpaksa balik ke rumah utk beristinjak.... cibai!




ps: so moral of the story, kalo makan coklat dlm wayang jgn suke kesat kat kerusi sebab nescaya akan terlekat kat suar sendiri.... setuju?

19 ulasan:

  1. hahahaha....tu la org ckp...jgn main calit2 merata kan dh tercalit ke diri sendiri...ekekeke....org pandang2 mesti dorg tgh wondering apela u wt kt dlm tu spi leh tercalit sana sini kan...anyway verdict x avatar ni?

    BalasPadam
  2. best ..... dgr citer akan ada trilogy. gi lah tgk. konpem x rugi.

    BalasPadam
  3. ahaha.aku suka bangat ayat2 ko..

    mungkin ko kena sumpah secara diam kot sebab ko cakap org asli afrika rentung.ahahhahahah

    i like u

    BalasPadam
  4. tu lah.
    jahat lagi macam bapak bush.
    hahahhaa...kan dah kene balasan duniawi.
    hohooh.

    ehh..me me dah tonton semalam.
    best wooo.

    ini satu2 nya cerita BLUE, yang boleh masuk panggung n ditonton oleh semua.

    BalasPadam
  5. aireel: i like you too.

    cik mat: lamanya cik mat x komen blog nih. apa cer?

    BalasPadam
  6. afrika rentung... hehehhe..
    noty la

    BalasPadam
  7. hid: mmh eeewwwww pun!!!!!

    bulan: dah tuh?

    BalasPadam
  8. ahaha abis la ko kena karma la tuh on the spot wahaha..bertamadun sungguh...alaa smua da layan avatar aku je lom isk

    BalasPadam
  9. alamak..bestlah cite ni avatar...bile agaknya dapat tgk..best bangat

    BalasPadam
  10. muahahahahahah

    sakit perut gelakkan JA

    cian yer.

    tu la. anggun sgt. kan dah perasan sekejap. ingtkan tgk wajah JA yg anggun tu. rupanya tgk seluar topman yg menarik coraknya

    kah kah kah kah =D

    *esok nak tgk avatar ngn mama. huhu*

    BalasPadam
  11. arif: bebile free gi lah tgk....

    syika: heheh. mmg mlm tadi sambil basuh jeans tuh sambil ketawa. hampeh betul.

    BalasPadam
  12. nak tersedak daku ketawa sambil baca n3 kali, nasib muaz tak terjaga..kang dia kata mak dia tingtong plak gelak sensorg :)

    kejadahnye nak samak coklat..haha!

    BalasPadam
  13. ade tket free tuk aku x, nk tgk avatr..hehe

    BalasPadam
  14. ok jugak calit coklat.. my cousin suke calit taik hidung sambil tgk tivi ok.. selalu ade jerangkap samar... sokmo terpegang... sokmo ramai terkena.. huwahuwahuwa...

    BalasPadam
  15. lynn: kalo dah berupa najis tuh, samak jer la...

    faiq: tunggu aku kapel ngan james cameron dulu ek....

    aznee: x senonoh tul... calit taik idung merata rata....

    BalasPadam
  16. http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

    Salam buat ko... ade perangai orang yang suka makan gula-gula getah pastu lekatkan kat tempat duduk panggung wayang jahat yang teramat... aku rasa ramai yang akan memaki hamun orang yang buat kerja tu...

    kang kadang tu sediri buat sendirilah yang kena.... perangkap makan tuan... wa... kah... kah...

    BalasPadam
  17. hahahaa..
    dasyat jgak tgn ko smpai merayap kt seluruh tubuh bdn ko..
    huhuuu~

    BalasPadam
  18. afzai: tuh la dia. buat baik dibalas baik. buat jahat dibalas dgn kejam. cibai.

    rowena: tuh kat tubuh sendiri. tubuh org lain lg dahsyat.

    BalasPadam