Khamis, 12 Januari 2012

kisah penyakit angan-angan raja ema


cerita nih berkenaan dgn sorang pemuda yg berasal dr antah berantah. dia nih mempunyai penyakit Angan-Angan Raja Ema. penyakit yg jarang2 berlaku di kalangan manusia normal spt kita.

antara simtom penyakit ini yg paling nyata adalah mempropakan diri sendiri sehingga membuatkan org lain muak dan annoying mendengar, melihat apatah lagi membaca status FB dan BBMnya.

antara propa2 pesakit adalah spt berikut:


1. memakai trench coat berjenama (mungkin seed atau soda) di kala rakan sekerja hanya memakai jeans dan t shirt saja. paling2pun cardigan atau sweater jer kalo aircond sejuk benor. nok, zaman2 inspector gadget telah lama pupus yer. awas!

2. mengatakan kpd org ramai bahawa dia ada vokal training dgn studio rakaman terkemuka. sgt x bole blah yer, ko ibaratkan diri sendiri persis datuk siti atau ziana zain yg buat album setahun sebuah. syabas!

3. mengaku sedang breakfast di hotel bertaraf 5 bintang, walhal ko makan di gerai yg panas dgn atap zink saja. kalopun ko lupe ko berada di mana waktu itu, ko kene ingat air teh tarik yg ko minum tuh singgit jer bukan lima belas hinggit. ingat tuh!

dan yg paling2 aku rasa nak minum racun yg aku ikat kat sanggul wig aku nih (wah, tetibe aku feeling2 erra fazira dlm sanggul beracun yer)...

4. mengaku sebagai branch manager yg sentiasa busy dgn meeting di ofis. walhal keje ko jawab kol jer, henfon ko kene sorok dlm locker sebab tuh ko xleh jawab kol. haiyoh!!!


persoalannya,

kenapakah beliau yg dimaksudkan itu sedemikian rupa? apakah terlebih hormon?

*PITAM.

16 ulasan:

  1. HAHAHA. sangat lah ter-perasan diri vogue gitu. =D

    BalasPadam
  2. memang jahat sungguh org itu. ish ish ish

    takper shaz. yang penting confident...

    BalasPadam
  3. lol, shaz...

    syndrome yang tak boleh nak lawan...
    syok sendiri = Ujub teramat sangat..

    feel classy? class my shoes. ;P

    BalasPadam
  4. laskar: kesian ek?

    hid: yer. sabar jer lah.

    cikya: ujub tuh apa? cam lucah jer?

    BalasPadam
  5. trench coat ? wow dia lahir dekat paris ? dan membesar di keyel !!

    kasihan

    BalasPadam
  6. Ni silap2 keturunan mcm slumdog millionaire tu.. Tetb dpt hidup hebat sikit (sikit jelah x leh lebih2) terus lupa diri

    BalasPadam
  7. cik mat: yer... persis anggun c sasmi

    BalasPadam
  8. bole aku copy paste link ni dan distribute ke VBKL_Contact Centre x? hahahahahaha!!!

    BalasPadam
  9. Gua baru nak tiru dia tapi lu dah keluarkan statement macamni. Gua SENTAP!

    BalasPadam
  10. tanpa nama: sapa plak tanpa nama nih? takut lah.....

    zoel: tiru apa bang long?

    BalasPadam
  11. Dia pakai trenchcoat la kat call centre tu nak feeling2 K-Pop. Lagipun, dah takde lagi orang kat call centre yg membawa konsep K-Pop lagi. Ahli K-Pop kat floor yang sorang tuh dah tukar department, kan.. (Cer teke sape?)

    P/s: aku rase tanpa nama ni Adib Alias nih..

    BalasPadam
  12. ningna: sapa ahli k pop yg tukar dept? bubu? hahahah...

    BalasPadam
  13. jom kite mintak autograph die uols...

    BalasPadam
  14. ada jugak jmp orang yg mcm tu.. terlebih feeling

    BalasPadam