Jumaat, 14 Januari 2011

the tourist.

aku baru jer tgk citer the tourist semalam. citer pasal johnny depp buat plastic surgery 20mil sampai org x leh kenal dia lah penjenayah yg dicari2. giler hebat. muke joan rivers pun x berubah camtuh. itu blom lagi muke kak nita. eh... kak nita amik air semayang. sorry....

tadi tgh aku tunggu blackberry aku siap di download kat pc nih, tetibe aku terjumpa lagi satu kes pasal plastik2 nih. kali nih pasal sorang rakyat Cina nih yg masuk ke Canada dgn menyamar sebagai mat saleh tua. ko mampu menyamar camtuh?



yg penting, penyamaran dia nih kantoi sebab stewardess Air Canada terperasan bile dia kuar dari toilet. yerlah masuk toilet, mukenya giler kertu, mat saleh plak tuh, tp tetibe kuar2 jer trus bertukar jadik lelaki Cina dlm usia 20an. giler magik. apakah ada pari2 ajaib dlm toilet flight tuh atau memang flight tuh menyediakan mesin merentas masa dan bangsa skalik? *pitam.

sudahnye, bila touch down kat Vancouver, mamat nih kene tangkap. 8 org lagi yg terlibat dlm scam nih (semuanya HK airport ground staff) pun kene berkas ngan inspektor sahab kat HK.

sian.


ps: moral of the story, walaupun angelina jolie tuh meletop 24 jam dlm citer the tourist tuh, x semestinya kita leh berangan yg kita nih johnny depp. *ada kene mengena x?

ps2: bobby bikin panas ch fourteen sudah kluar. dptkan di sini. http://shazjohar.wordpress.com/

6 ulasan:

  1. giler r pandai tul menyamar tapi xpndi nak cover...

    BalasPadam
  2. trn epot sume la br bukak..x dan2 nk bukak dlm flight sape suruh?

    BalasPadam
  3. buyui: tibe2 sengal kan? sian....

    syah: x cukup ilmu.

    BalasPadam
  4. memang tak der kene mengene hahaha

    BalasPadam
  5. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Assalamualaikum... Maaf lama kami tak ziarah blog kamu..

    eeeeemmmmm gilerrr tu lahhh buat perangai lagiiii.... yang cekup tu pramugari aje bukan inspector sahab .....

    habikkk ko .... nak masuk kat sana secara haram kut..... pasal nak jadi GRO tak leh kat sana

    BalasPadam
  6. hid: xder ker....

    afzai: mungkin lah kot?

    BalasPadam