Selasa, 4 Januari 2011

11.11 1.1.11

Rose Gretton lahir pada jam 11.11 pagi tanggal 1/1/11 hari tuh. tambah ajaib dan menarik lagi biler dia adalah di antara 11 baby yg lahir pada hari pertama 2011 di Burton's Queen's Hospital.






baby nih plak dah lama lahir.... tapi still maintain comel. lagi ajaib....





korang dah koma ker belom?


ps: sila klik di sini Bobby Bikin Panas ch. 13 utk baca kesinambungan citer merapu ini.

ps2: sedang menulis next projek: BIBI ELLE.

9 ulasan:

  1. hahaha..koma??memang kuat la penangan baby yg maintain comel tu kalau ada orang koma..

    BalasPadam
  2. uishhh statement tak hengat dari JA. pitam!

    BalasPadam
  3. kalau meninggal x dan nak komaa??

    BalasPadam
  4. buyui: innalillah jer lah....

    qaseh: makan ponstan. elok.

    yong: sian. banyak2 kan minum air.

    iyl; dah ada 2 3 org...

    BalasPadam
  5. Welcome..Happy..New..Year
    ╔══╦══╗╔╦╗  
    ╚═╗║╔╗║║║║ 
    ╔═╝║║║║║║║ 
    ║╔═╣║║║║║║    
    ║╚═╣╚╝║║║║    
    ╚══╩══╝╚╩╝
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    uiiihhhhhh macho nyeerrrr baby besor tu...
    "buai laju-laju sampai cucur atap
    bila besar nanti jadi macam babby shah johar macho"

    ade-ade aje ko ni....

    malam 1.1.11 diambang sambut tahun baru ramai pasangan yang buat projek anak....kita tunggu dan lihat sapa yang buang babby nanti bulan 9 ye

    BalasPadam