Khamis, 27 Januari 2011

sibuk sangat ah dia nih!



dah lama x bersiaran. ada sesiapa yg merindui jejaka anggun? dah berapa lama x update blog kan? caner nak menjana pendapatan 12k mcm red mummy kalo malas nak update cenggini???

sorrylah, hidup aku semakin busy. internet kat umah dah kene kongsi2 ngan dato K n by the time dia abis main tenet, aku dah ngantuk nak tido sebab kene keje pagi esoknyer.



try pakai BB on pc plak ... connection sangat macam gamp. maybe sebab aku guna prepaid cuz kalo kat bb itself, elok jer laju. tp bile aku connect ker pc jer... trus aku terimbau kenangan silam masa zaman skolah2 dulu main kat cc yg connection nyer guna dial up thn 1999. sian.

life mcm biasa. busy mentwitter drpd facebook. kalo bole setiap jam nak update tweet seolah2 hidup aku important sgt di mata dunia nih. hehehe. btw, do follow me at malayrhapsody pd sesiapa yg ada twitter tuh. pd sesiapa yg xder, duk lah diam2.




keje... hmmm... no komen (selak rambut ala2 fasha masa kene interview ngan kak rok). penat jer sket sebab keje banyak. tuh jer. yg lain semua oke. (buat muke rimas sambil tanya dlm ati, bile kak rok nih nak tanya artis lain plak?)

cinta.... no komen jugak. kami masih bahagia. nanti saya post sms chat kami dlm twitter, eh?

speaking about cinta, aku tgk American Idol tadi. ada sorang mamat kimpy nih (masa dia kurus nampak can-do plak) nyanyi lagu Breakeven (lagu feveret aku tuh!!) utk fiance dia yg lumpuh. dorg bertunang utk 2 thn pastuh tetibe gf dia eksiden. kesianlah cerita dia...cinta sejati siot. first time aku syahdu dengar kisah cinta org. (biasanya citer cinta yg aku dgr banyaknya menyakitkan ati jer. heheh) kadang2 aku terfikir gak kenapa org2 begini dpt musibah yg teruk dr tuhan. org2 yg suke bergaduh berperang laki bini tuh elok plak sihat sejahtera hendaknyer.... hmmm....



okelah, last but not least, sile klik di sini utk membaca sambungan: Bobby Bikin Panas


ps: x sabar nak tunggu KOUGAR siap n berada di pasaran. korang pembaca tegar semua jgn lupa beli tau! sokonglah industri pembukuan tempatan. jadikan angan2 aku utk mencapai kutipan rm40 juta kenyataan!!!

7 ulasan:

  1. actually mamat yg tunang dia cacat tu sore tak le hebat sgt. takut dia masuk next stage di atas unsur kesian jer. but memang salute dia setia kat tunang dia tu

    BalasPadam
  2. Buku ko nak kuar ek?
    Wah2..
    Hebat, lama aku tunggu derr.. *Poyo jek!
    Jgn jadi cam dr.romzey dah lah ye..
    Hahaha..

    Latest entry : Sebab perempuan jadi Pengkid dan lesbian

    BalasPadam
  3. hid: kan... maybe lakonan juga semata2 tuh... heheh. (mode: dengki x dpt masuk idol)

    d: bagus... beginilah peminat yg dicari2...

    BalasPadam
  4. tgk gak semalam....bgslah dia setia lg..n sore pun sedap..
    *all da best yer...smg impian rm40juta tu dpt hehe

    BalasPadam
  5. sedih pulak dengar kena kongsi pc dgn dato k , mcm zaman sekolah dulu pulak gilir2 pki pc dgn adik beradik, ada yg nk main game la, nak buat kerja la..sian

    BalasPadam
  6. ann: insyaallah... thanx...


    buyui: kan? org miskin. gitulah....

    BalasPadam
  7. kougar jual kat kinokuniya tak? nanti inform nina kat mana ye :)

    BalasPadam